Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Anthonie Fokkerstraat 0ong bedrijfsruimte in BARNEVELD
OMSCHRIJVING: Een visitekaartje voor elk bedrijf! Dit NIEUW TE BOUWEN BEDRIJFSGEBOUW wordt een echte eyecatcher die iedere passant vanaf de rondweg Plantagelaan in het oog zal vallen! In 2016/2017 wordt dit nieuwe bedrijfsgebouw gerealiseerd met een unieke uitstraling (onder andere gevels van strekmetaal). Vanwege de locatie uitermate geschikt als showroom met bedrijfsruimte. De te realiseren oppervlakte bedraagt totaal ca. 1.225 m² BVO op de begane grond en maximaal ca. 850 m² BVO op de optionele verdiepingen.

Kernwoorden: Hoge isolatiewaarde, onderhoudsarm, fraai uitzicht op park/waterpartij, veel parkeergelegenheid, rondom vrij gelegen, goede bereikbaar en perfecte laad-/losmogelijkheden.

Opties voor indeling, deelhuur, casco/afgebouwde oplevering bespreekbaar. Kortom: een buitenkans die u niet mag laten schieten!

LIGGING: Gelegen op hoogwaardig bedrijventerrein Briellaerd Noord, op goede zichtlocatie vanaf de Plantagelaan. Bereikbaar via Briellaerd Noord met goede laad-/losmogelijkheden en ook bereikbaar via de parallelweg van de Plantagelaan.

INDELING: Het gebouw wordt ingedeeld met showroom voorzien van fraaie raampartijen, bedrijfsruimte met overheaddeuren en kantoorruimte. Indeling, deelhuur, casco/afbouw bespreekbaar.

VLOEROPPERVLAKTE: De te realiseren oppervlakte is totaal ca. 1.225 m² BVO op de begane grond en maximaal ca. 850 m² BVO op de optionele verdiepingen.

VOORZIENINGEN: Voorzien van overheaddeuren en mooie raampartijen. Tevens voorzien van veel parkeergelegenheid op eigen terrein. Overige gebruikelijke voorzieningen in overleg.

ALGEMEEN: De bouw zal naar alle waarschijnlijkheid nog in 2016 aanvangen.

HUURPERIODE: 5+5 jaar.

HUURBETALING: Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES: Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model juli 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Het gehuurde dient op zondagen gesloten te zijn.

AANVAARDING: In overleg.
+ Lees meer › Prijs op aanvraag
Bedrijfsoppervlakte: 1225 m2Totaal oppervlakte: 1225 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 18 Foto's