Nieuwe vraagprijs
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Nieuwe vraagprijs Anthonie Fokkerstraat 11C en D kantoorruimte in BARNEVELD
Ideale, instapklare kantoor-/praktijkruimten met fraaie entree, toilet en pantry met een oppervlakte van 48 en 84 m², beide gesitueerd op de 1e verdieping van bedrijfsverzamelgebouw “De Ronding”. Met andere woorden: een toplocatie op De Briellaerd! Inclusief eigen parkeerplaatsen. De kantoorruimten zijn zowel separaat als gezamenlijk te huur.

LIGGING:
Bedrijfsverzamelgebouw “De Ronding” is gelegen in de entree van het kwalitatief hoogwaardige bedrijventerrein “De Briellaerd”. Goede bereikbaarheid op enkele minuten rijafstand van de op- en afritten van de aangrenzende snelweg A30 en door ligging nabij de rondweg Plantagelaan.

INDELING:
Centrale entree met trapopgang naar de eerste verdieping. Aan de linkerzijde unit C (84 m²) en de gezamenlijke pantry en toilet. Aan de rechterzijde van de trap bevindt zich unit D (48 m²).

VLOEROPPERVLAKTE:
Unit C: 84 m².
Unit D: 48 m².
(Incl. aandeel in gemeenschappelijke ruimten.)

ALGEMEEN:
Servicekosten bedragen € 25,- en €40,- per maand.
Door verhuurder worden hiervoor de volgende zaken/diensten verleend:
- Tuinonderhoud;
- Onderhoud buitenterrein;
- Glasbewassing;
- CV-onderhoud;
- Onderhoud aan de airco;
- Schoonmaak algemene ruimten.
Glasvezel: ca. € 20,- per maand

VOORZIENINGEN:
Systeemplafonds, airconditioning, verwarming, intercom, verlichting, kabelgoten, te openen ramen, lamellen, vloerbedekking, pantry en toiletgroep.

HUURPERIODE:
In overleg.

HUURBETALING:
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING:
In overleg.
+ Lees meer › Prijs op aanvraag
Kantooroppervlakte: 132 m2Totaal oppervlakte: 132 m2Bouwjaar: 1999


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 15 Foto's
Plattegrond