Onder optie
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Onder optie Anthonie Fokkerstraat 61B kantoorruimte in BARNEVELD
Op zoek naar een moderne werkplek voor uw bedrijf? Dan is deze zelfstandige en volledig luxe afgewerkte kantoorruimte van ca. 50 m² zeker geschikt voor u!
Prachtig gelegen op de begane grond in een relatief nieuw bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein De Briellaerd, naast de snelweg A30. Ideaal bereikbaar dus! Parkeerfaciliteiten op eigen terrein (maar liefst 28 mandelige parkeerplaatsen!

LIGGING
Gelegen op bedrijventerrein het kleinschalige bedrijventerrein De Briellaerd. Nabij de op- en afritten van de snelweg A30.

INDELING
Entree met meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de kantoorruimte op de begane grond.

VLOEROPPERVLAKTE
De unit heeft een vloeroppervlakte van ca. 55 m².

VOORZIENINGEN
De kantoorunit is voorzien van een alarm- en intercominstallatie, keukenblok met spoelbak, diverse radiatoren, toilet met fontein, systeemplafond met verlichtingsarmaturen. Verwarming middels c.v. ketel. De unit is voorzien van draaikiepramen.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›450 per maand
Kantooroppervlakte: 50 m2Totaal oppervlakte: 50 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 12 Foto's