Verhuurd
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Verhuurd Bellstraat 39 bedrijfsruimte in BARNEVELD
OMSCHRIJVING: Bellstraat 39: aan de rondweg op toplocatie gelegen unit met ca. 187 m² bedrijfsruimte (b.g.) en ca. 69 m² kantoorruimte/showroom (b.g. en 1e verd.). De bedrijfsruimte kan door de flexibele indeling worden verkleind of vergroot.

Op perfecte zichtlocatie, aan de rand van bedrijventerrein De Valk, is in de eerste helft van 2017 dit hoogwaardige bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd.

Kortom: bent u op zoek naar een instapklare, representatieve huisvesting voor uw bedrijf? Wees er dan snel bij en plan nu een afspraak bij ons!

LIGGING: De bedrijfsruimte heeft een perfecte zichtlocatie: gelegen aan een drukke rondweg (Dr. Willem Dreeslaan) op bedrijventerrein De Valk. Op goede afstand gelegen van de snelwegen A30 en A1.

INDELING: Entree met trapopgang en ingang naar de kantoorruimte/showroom. Vanuit het kantoor/showroom is er een doorgang naar de bedrijfsruimte. Op de eerste verdieping wordt een kantoorruimte gerealiseerd, deze kantoorruimte is ook ideaal in te richten als showroom. De indeling is flexibel, en kan dus mogelijk naar uw wensen aangepast worden.

VLOEROPPERVLAKTE: Bedrijfsruimte begane grond: 187 m². De vloeroppervlakte van de bedrijfsruimte is flexibel.
Kantoorruimte begane grond: 34 m². Kantoorruimte eerste verdieping 35 m².

VOORZIENINGEN: Het complex heeft een hoogwaardige uitstraling en is compleet afgebouwd opgeleverd: voorzien van brede en hoge automatische overheaddeur (4,5 x 4,2 meter, evt. met afstandsbediening), solatube (voor optimaal daglicht in de bedrijfshal), systeemplafond, ledverlichting, toiletten (afgewerkt met wand- en vloertegels) en pantry. De unit is waar mogelijk voorzien van vloerbedekking. Parkeergelegenheid op gezamenlijk terrein. De gehele unit is optimaal geïsoleerd, conform de huidige eisen. Naar rato zijn enkele wandcontactdozen opgenomen, waarvan indien gewenst enkele 400 volt.
De afwerkstaat is flexibel.

ALGEMEEN: Het bedrijfsverzamelgebouw is per direct beschikbaar.

BESTEMMING: Bedrijventerrein bestemd voor bedrijven in de categorie 2 tot 3.2.

HUURPERIODE: 5+5 jaar.

HUURBETALING: Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES: Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING: In overleg.

BEHEERDER: Het beheer van dit complex is ondergebracht bij Vastgoedbrigade.

"Van storingen tot bouwkundige opnames. Van huurindexering tot het opstellen van de jaarlijkse begroting. Van huurcontractonderhandelingen tot verkoopbegeleiding. Bij Vastgoedbrigade kunt u een brede kennis en kunde verwachten. Wij zijn flexibel en de lijnen zijn kort ".
+ Lees meer ›1.375 per maand
Bedrijfsoppervlakte: 187 m2Kantooroppervlakte: 69 m2Totaal oppervlakte: 256 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 14 Foto's
Video