Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Wilhelminastraat 10 kantoorruimte in BARNEVELD
OMSCHRIJVING: Kantoorruimte gelegen op de 1e en 2e verdieping met 3 eigen parkeerplaatsen, gevestigd op perfecte zichtlocatie naast publiekstrekker AH en direct grenzend aan het centrum van Barneveld gelegen. Totale oppervlakte bedraagt 222 m² verdeeld over 2 bouwlagen.

LIGGING: Gelegen in het centrum in kantorencentrum "De Barneveldse Poort" op loopafstand van het NS-station, naast o.a. de Albert Heijn. Grenzend aan de hoofdstraat van het winkelcentrum.

INDELING: Begane grond: Entree aan achterzijde met intercom.
1e verdieping: overloop met vaste kast voor CV-opstelling, toilet met fontein, pantry, archiefruimte, 3 kantoorkamers en een trapopgang naar de 2e verdieping.
2e verdieping: overloop met archief/serverruimte en 3 kantoorkamers.

VLOEROPPERVLAKTE: 1e verdieping: 133 m², 2e verdieping: 85 m².

VOORZIENINGEN: Het kantoorgebouw is voorzien van een alarm- en c.v.-installatie. De kantoorkamers zijn voorzien van systeemplafonds, tl-verlichting, draai-/kiepramen, lamellen, radiatoren en data-aansluitingen. Enkele kantoorkamers zijn voorzien van airconditioning. Tevens is er veel lichtinval door diverse raampartijen.

HUURPERIODE: In overleg.

HUURBETALING: Per maand voorruit
HUURPRIJSAANPASSING: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES: Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Het gehuurde dient op zondagen gesloten te zijn, met uitzondering van calamiteiten.

AANVAARDING: In overleg.
+ Lees meer ›90 per m² / jaar
Kantooroppervlakte: 222 m2Totaal oppervlakte: 222 m2Bouwjaar: 1991-2000


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 15 Foto's