Onder optie
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Onder optie Anthonie Fokkerstraat 11K kantoorruimte in BARNEVELD
OMSCHRIJVING: OP TOPLOCATIE GELEGEN instapklare KANTOOR-/PRAKTIJKRUIMTE, met parkeerplaats voor de deur. Gesitueerd op de begane grond in bedrijfsverzamelgebouw "De Ronding". Aanvullend een gezamenlijke spreekkamer, pantry en toilet op de verdieping beschikbaar. Oppervlakte ca. 45 m² (incl. aandeel in de algemene ruimten).

LIGGING: Gelegen in de entree van het kwalitatief hoogwaardige bedrijventerrein "De Briellaerd". Goede bereikbaarheid op enkele minuten rijafstand van de op- en afritten van de aangrenzende snelweg A-30 en door ligging nabij de rondweg Plantagelaan.

INDELING: Bereikbaar via centrale entree met toegang tot gezamenlijke toilet, spreekkamer en pantry op de verdieping.

VOORZIENINGEN: Systeemplafonds, verwarming, verlichting en vloerbedekking. Op de 1e verdieping is een gezamenlijke pantry, kantine/spreekkamer en toilet gesitueerd.

HUURPERIODE: In overleg. Korte huurperioden bespreekbaar.

HUURBETALING: Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES: Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Het gehuurde dient op zondagen gesloten te zijn, met uitzondering van calamiteiten.

AANVAARDING: In overleg.
+ Lees meer ›385 per maand
Kantooroppervlakte: 45 m2Totaal oppervlakte: 45 m2Bouwjaar: 2001-


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 9 Foto's