Nieuwe vraagprijs
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Nieuwe vraagprijs Anthonie Fokkerstraat 61J kantoorruimte in BARNEVELD
OMSCHRIJVING: Wij bieden u deze LUXE en INSTAPKLARE KANTOORRUIMTE aan, gelegen op de 1e verdieping, ter grootte van 87 m². De kantoorruimte is gelegen op industrieterrein 'De Briellaerd', naast de snelweg A30. Eigen parkeergelegenheid voor de kantoorruimte.

LIGGING: Gelegen op kleinschalig bedrijventerrein 'De Briellaerd'. Nabij het centrum en centrale voorzieningen gelegen. Nabij de op- en afritten van de autosnelweg A30.

INDELING: Entree met meterkast, c.v.-ruimte en trapopgang naar de 1e verdieping waar de kantoorruimte zich bevindt.

VOORZIENINGEN: De kantoorruimte is voorzien van een systeemplafond met verlichtingsarmaturen, keukenblok en toilet. Verwarming middels radiatoren. Er zal een intercom worden geïnstalleerd.

HUURPERIODE: In overleg.

HUURBETALING: Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES: Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Het gehuurde dient op zondagen gesloten te zijn, met uitzondering van calamiteiten.

AANVAARDING: In overleg.
+ Lees meer › Prijs op aanvraag
Kantooroppervlakte: 87 m2Totaal oppervlakte: 87 m2Bouwjaar: 2013


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 13 Foto's
Plattegrond