Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Anthonie Fokkerstraat 87 bedrijfsruimte in BARNEVELD
OMSCHRIJVING: Een visitekaartje voor elk bedrijf! Deze NIEUW TE BOUWEN BEDRIJFSUNIT wordt een echte eyecatcher. Het gebouw waarin de unit gelegen is, zal iedere passant vanaf de rondweg Plantagelaan in het oog vallen! In 2017 wordt dit nieuwe bedrijfsgebouw gerealiseerd met een unieke uitstraling (onder andere gevels van strekmetaal). Vanwege de locatie is deze unit uitermate geschikt als showroom met bedrijfsruimte.
De te realiseren oppervlakte begane grond: De te realiseren oppervlakte 1e verdieping:
- 175 m² bedrijfsruimte - 95 m² kantoorruimte/showroom
- 100 m² kantoorruimte

Kernwoorden: hoge isolatiewaarde, onderhoudsarm, veel parkeergelegenheid, rondom vrij gelegen, goede bereikbaar en perfecte laad-/losmogelijkheden vanwege opstelplaats voor vrachtwagens op eigen terrein.
Opties voor indeling, deelhuur, casco/afgebouwde oplevering bespreekbaar. Kortom: een buitenkans die u niet mag laten schieten!

OPTIES UNITS: Waarom u kiest voor:
Unit 1: Perfecte zichtlocatie, uitstekende showroomvoorzieningen, 1 hoge en brede overheaddeur (4,2 x 4,2 meter) en gedeeltelijk een vrije hoogte van 7 meter. Goede laad-/losmogelijkheden vanwege opstelplaats voor vrachtwagens.
Unit 2: Perfecte presentatielocatie aan rondweg, goede combinatiemogelijkheden voor kantoor/showroom/opslagruimte, beschikt over overheaddeur.
Unit 3: Perfecte bedrijfsunit op mooie werklocatie met verdiepingsvloer. Ideaal voor combinatie bedrijf/showroom/kantoor. Beschikt over overheaddeur.
Unit 4: Perfecte laad- en losmogelijkheden vanwege 3 overheaddeuren waarvan er 1 is voorzien van een opstelplaats voor vrachtwagens. De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van 7 meter. Goede combinatie van bedrijfsruimte met kantoorruimte/showroom.

Unit Bedrijfsruimte Kantoorruimte (b.g.) Kantoorruimte (1e verd.) Overheaddeur(en)
1/81 235 m² 340 m² 340 m² 1
2/83 210 m² 225 m² 1
3/85 140 m² 140 m² 1
4/87 175 m² 100 m² 95 m² 3

LIGGING: Gelegen op hoogwaardig bedrijventerrein Briellaerd Noord, op goede zichtlocatie vanaf de Plantagelaan. Bereikbaar via Briellaerd Noord met goede laad-/losmogelijkheden en ook bereikbaar via de parallelweg van de Plantagelaan. Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

INDELING: De indeling kan in overleg worden vastgesteld.

De unit is voorzien va n 3 overheaddeuren (2x 3,5 x 2,5 meter en 1x 4,0 x 4,2 meter) en heeft een vrije hoogte van 7 meter betreffende de bedrijfsruimte en een vrije hoogte van 2x 3,5 meter (verdeeld over 2 etages) betreffende de opslagruimte / kantoorruimte.

VOORZIENINGEN: Voorzien van 3 overheaddeuren en mooie raampartijen. Tevens voorzien van veel parkeergelegenheid op eigen terrein. Overige gebruikelijke voorzieningen in overleg. De indeling en voorzieningen worden in overleg met huurder vastgesteld. Standaard voorzien van vloerverwarming, toiletgroep(pen) en pantry. Afbouw (wand- en plafondafwerking, elektrische installatie, verlichting, e.d.) in overleg mogelijk.

ALGEMEEN: De bouw zal in 2017 aanvangen.

HUURPERIODE: 5+5 jaar.

HUURPRIJSAANPASSING: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES: Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model juli 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Het gehuurde dient op zondagen gesloten te zijn.

AANVAARDING: In overleg.
+ Lees meer ›2.250 per maand
Bedrijfsoppervlakte: 175 m2Totaal oppervlakte: 175 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 12 Foto's
Plattegrond