Verhuurd
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Verhuurd Voltastraat 21a bedrijfsruimte in BARNEVELD
OMSCHRIJVING: Op goed bereikbare, centrale locatie gelegen bedrijfsruimte van totaal ca. 650 m² (inclusief inpandige kantine, kantoor, wasruimte en entresol). Het ruime voorterrein creëert een zeer geschikte laad-/losmogelijkheid. De vrije hoogte van de bedrijfsruimte is nagenoeg geheel 6 meter.

LIGGING: Gelegen op goed bereikbare locatie, op het kleinschalige bedrijventerrein ‘De Valk’. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig en in de omgeving. Door centrale ligging goede uitvalsmogelijkheden.

INDELING: Bedrijfsruimte (vrije hoogte van ca. 6 meter) met kantine, kantoor, wasruimte met toilet. Boven deze wasruimte is nog een kantoor aanwezig. Doorgang naar klein magazijn (vrije hoogte van 2,8 meter) van ca. 30 m². Boven het magazijn is er nog een opslagruimte aanwezig van ca. 125 m² (vrije hoogte van 3,2 meter). Een 2e overheaddeur in de achtergevel geeft toegang tot het achterterrein.

VOORZIENINGEN: De bedrijfshal is voorzien van verlichting, heater en lichtstraat. De stellingen worden ter overname aangeboden.

BESTEMMING: Bestemming bedrijventerrein bestemd voor bedrijven met milieucategorie t/m 3.2.

HUURPERIODE: In overleg.

HUURBETALING: Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES: Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING: In overleg.
+ Lees meer ›35.000 per jaar
Bedrijfsoppervlakte: 600 m2Kantooroppervlakte: 50 m2Totaal oppervlakte: 650 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 9 Foto's