Verhuurd
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Verhuurd Wilhelminastraat 18A kantoorruimte in BARNEVELD
Op perfecte zichtlocatie gelegen zelfstandige KANTOORRUIMTE van totaal 55 m². Het kantorencomplex is prominent gelegen in het centrum nabij centraal station, winkels, openbare voorzieningen en snelwegen. Achter het pand en in de omgeving is er openbare parkeergelegenheid (vrij parkeren).

LIGGING: gelegen in het centrum in kantorencentrum ‘De Barneveldse Poort’ op loopafstand van het NS-station, naast o.a. de Albert Heijn. Grenzend aan de hoofdstraat van het winkelcentrum.

INDELING: hoofdentree: centrale hal met trapopgang (voor huurder kantoorruimte op verdieping), 2 kantoorkamers van totaal 41 m². Ruimte voor keukenblok/pantry en doorloop naar nieuw toilet met fontein.

VLOEROPPERVLAKTE: totaal 55 m², inclusief aandeel in de gezamenlijke entree.

VOORZIENINGEN: de kantoorruimte is voorzien van een systeemplafond met verlichtingsarmaturen en lichtinval d.m.v. draai-/kiepramen. Algemeen: gezamenlijke centrale verwarming, eigen (nieuw) toilet met fontein.

ALGEMEEN: er is een centrale verwarming aanwezig ten behoeve van 3 kantoorunits. Deze kosten worden verrekend naar rato van oppervlakte. De kantoorunits zijn qua elektraverbruik gesplitst middels tussenmeters.

HUURPERIODE: in overleg.

HUURBETALING: per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING: jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING: bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES: huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Het gehuurde dient op zondagen gesloten te zijn.

AANVAARDING: in overleg.
+ Lees meer ›475 per maand
Kantooroppervlakte: 55 m2Totaal oppervlakte: 55 m2Bouwjaar: 1991-2000


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 8 Foto's
Plattegrond