Verkocht
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Verkocht Tolboomweg 5 bedrijfsruimte in TERSCHUUR
OMSCHRIJVING: Wij bieden u aan een fonkelnieuw BEDRIJFSOBJECT op industrieterrein "De Tolboom" met 157 m² bedrijfsruimte, 122 m² kantoorruimte op de 1e verdieping, 61 m² op de 2e verdieping. Het bedrijfsobject is voorzien van 2 overheaddeuren aan de voor- en achterzijde van het pand. Eigen parkeergelegenheid.

LIGGING: Het object is gesitueerd op bedrijventerrein "De Tolboom", op korte rij afstand gesitueerd van de rijkswegen A1 (Amsterdam - Hengelo) en A30 (Barneveld - Ede).

INDELING: Begane grond: centrale entree, gemeenschappelijk traphuis, bedrijfsruimte en toegang naar buitenterrein. 1e verdieping: kantoorruimte. 2e verdieping: kantoorruimte/archiefruimte.

VLOEROPPERVLAKTE: Bedrijfsruimte is ca. 157 m², kantoorruimte 1e verdieping is ca. 122 m², kantoorruimte 2e verdieping ca. 61 m² en afgesloten buitenterrein. Vrije hoogte is ca. 3 meter.

VOORZIENINGEN: Entree is voorzien van een alarminstallatie. De bedrijfsruimte is voorzien van 2 overheaddeuren waarvan 1 elektrisch, toiletruimte, loopdeur aan de achterzijde, wastafel, brandhaspel, meterkast, radiatoren en verlichtingsarmatuur. De kantoorruimte op de 1e verdieping is voorzien van radiatoren, verlichtingsarmaturen en nooduitgang. De 2e verdieping is voorzien van een cv-installatie, radiatoren, verlichtingsarmaturen en nooduitgang. Deze verdieping kan ingericht worden als kantoorruimte/opslagruimte/archief. Voor het pand is er een parkeerplaats voor ca. 3 auto's.

ALGEMEEN: Het pand zal als volgt worden opgeleverd: De kantoorruimte zal voorzien zijn van een keukenblok en keukenkast. Complete afbouw voor rekening van verhuurder bespreekbaar.

BESTEMMING: Bestemming Bedrijventerrein met de daarop van toepassing zijnde bestemmingsplan-voorschriften voor bedrijven tot en met categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten.

HUURBETALING: Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES: Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM.

AANVAARDING: In overleg.
+ Lees meer ›249.000 k.k.
Bedrijfsoppervlakte: 157 m2Kantooroppervlakte: 183 m2Totaal oppervlakte: 340 m2Bouwjaar: 2001-


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 13 Foto's