Toon zoekfilter
Toon resultatenuitgebreid zoeken
 
 
nieuws en
actueel


uit makelaarsland en over
westeneng makelaardij


altijd op de hoogte van de laatste wetenswaardigheden.


Westeneng Makelaardij is een bruisend bedrijf in een roerige markt.


Al decennia lang is Westeneng Makelaardij een stabiele factor waar u op kunt vertrouwen. Maar uiteraard blijven we ontwikkelen. Dat doen we in grote en kleinere mate.
Van deze ontwikkelingen houden we u graag op de hoogte. Houd deze pagina in de gaten en krijg zo een beeld van de veranderingen en wetenswaardigheden in de makelaarswereld. Maar ook van de vernieuwingen in en rond ons kantoor.


Ook op Facebook zijn we actief, volgt u ons daar al?

30 september 2017

open huizen dag

U bent op zoek naar een woning? Of aan het oriënteren op de huizenmarkt in de gemeente Barneveld? Maak dan 30 september vrij in uw agenda! Het is dan namelijk Open Huizen Dag. U kunt dan tussen 11:00 en 15:00 uur zonder afspraak en geheel vrijblijvend woningen bezichtigen. En dat is niet alleen leuk, maar ook slim!

open

monumenten

dag

9 september 2017


9 september 2017


Zaterdag 9 september zijn meer dan vierduizend prachtige monumenten in heel Nederland gratis toegankelijk voor iedereen. En dus ook in Barneveld en omgeving!

Het is dé kans om een plek te bezoeken waar u normaal gesproken niet zo snel komt, of een plek waar u elke dag langs fietst maar nog nooit binnen hebt gekeken.

tips en tricks

voor de perfecte


woning

presentatie

veelgestelde vragen

over hetenergielabel6 tips

bij het kopen

van je eerste huis!


Je hebt besloten dat je een huis gaat kopen. Goed idee! Maar wees voorbereid: er komt een heleboel op je af. Huizen bezichtigen, onderhandelen, de hypotheek regelen. Zaken waar je vast niet dagelijks mee bezig bent. Wij helpen je met deze tips alvast een beetje op weg.
in het nieuws


langelopende

hypotheekrente

populair

27 april 2017


KONINGSDAG

"Ik ben zeer tevreden!"


Heeft u ook nog een

hypotheekrente

van meer dan 4%?


Voor wie een aantal jaren geleden een hypotheek afsloot, doet de huidige hypotheekrente pijn aan de ogen. De hypotheekrentes zijn op dit moment namelijk historisch laag.


Lees snel wat de oplossing is volgens Westeneng Makelaardij!

laat ons uw

droomwoning vinden! 

Dit moet u weten

over barneveld

nieuwe site online!