Toon zoekfilter
Toon resultatenuitgebreid zoeken
 
 
nieuws en
actueel


uit makelaarsland en over
westeneng makelaardij


altijd op de hoogte van de laatste wetenswaardigheden.


Westeneng Makelaardij is een bruisend bedrijf in een roerige markt.


Al decennia lang is Westeneng Makelaardij een stabiele factor waar u op kunt vertrouwen. Maar uiteraard blijven we ontwikkelen. Dat doen we in grote en kleinere mate.
Van deze ontwikkelingen houden we u graag op de hoogte. Houd deze pagina in de gaten en krijg zo een beeld van de veranderingen en wetenswaardigheden in de makelaarswereld. Maar ook van de vernieuwingen in en rond ons kantoor.


Ook op Facebook zijn we actief, volgt u ons daar al?

De perfecte woningpresentatie

Tips en Tricks


Als woningverkoper krijgt u maar één kans voor een eerste indruk. U wilt natuurlijk dat die eerse indruk perfect is. Daarom geven wij u in deze blog een aantal praktische tips wanneer er een bezichtiging bij uw woning is. Zo trekt u de kijker zeker over de streep! 


zon, zee

zomer!


JUIST IN DE ZOMER UW HUIS VERKOPEN!


6 redenen om uw huis in de zomerperiode

te koop te zetten


U overweegt al een tijdje om uw huis in de verkoop te zetten, maar twijfelt of de zomerperiode een geschikte tijd is? Wij vinden van wel!

het 

energie

label

Wat het is,

wat u er aan heeft

enhoe u het aanvraagt

veelgestelde vragen

over het energielabel


Begin 2015 hebben alle vijf miljoen huiseigenaren van de Rijksoverheid een voorlopig energielabel ontvangen. Maar, wat is dat? En wat moet u er mee doen bij de verkoop van uw woning?


6 tips

bij het kopen

van je eerste huis!


Je hebt besloten dat je een huis gaat kopen. Goed idee! Maar wees voorbereid: er komt een heleboel op je af. Huizen bezichtigen, onderhandelen, de hypotheek regelen. Zaken waar je vast niet dagelijks mee bezig bent. Wij helpen je met deze tips alvast een beetje op weg.
in het nieuws


langelopende

hypotheekrente

populair

27 april 2017


KONINGSDAG"Ik ben zeer tevreden!"


1 april 2017

open huizen dag


Tijdens de Open Huizen Dag kunt u tussen 11:00 en 15:00 uur zonder afspraak en geheel vrijblijvend bezichtigen! Dat is niet alleen leuk, maar ook slim!


Heeft u ook nog een

hypotheekrente

van meer dan 4%?


Voor wie een aantal jaren geleden een hypotheek afsloot, doet de huidige hypotheekrente pijn aan de ogen. De hypotheekrentes zijn op dit moment namelijk historisch laag.


Lees snel wat de oplossing is volgens Westeneng Makelaardij!

laat ons uw

droomwoning vinden! 

Dit moet u weten

over barneveld

nieuwe site online!