Verkocht o.v.
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Verkocht o.v. Berkhofweg 11 eengezinswoning in LUNTEREN
‘’ Locatie’’. Eén woord maar wel het meest belangrijke bij de aankoop van een woning! Met een perceel van maar liefst 507 m² is er aan ruimte geen gebrek! Daarnaast woont u ook nog eens op loopafstand van het centrum.

Nieuwsgierig? Plan dan een bezichtiging in!

Entree/hal:
Bij binnenkomst treft u in de hal de toiletruimte, meterkast, trapopgang en ideale kelder aan.
Wij vertellen u graag meer over de andere ruimtes van deze woning!

Woonkamer:
De woonkamer; het woord zegt het eigenlijk al. Hier wordt gelachen, gepraat, gegeten maar bovenal geleefd. Het is dus belangrijk dat deze kamer helemaal naar wens is. Hoe zou u de kamer indelen?
In de woonkamer bevindt zich een schouw met haard wat het binnen zitten nog eens extra aantrekkelijk maakt…

Woonkamer:
Naast de zojuist genoemde woonkamer beschikt de woning eveneens over een andere ruimte welke als woonkamer gebruikt kan worden. Uiteraard kan deze ruimte ook voor andere doeleinden gebruikt worden.
Vanuit deze ruimte bereikt de keuken en badkamer. De badkamer met granitovloer beschikt over een douche en wastafel.

Keuken:
Momenteel staat hier een eenvoudig keukenblok opgesteld. De ruimte leent zich echter ook voor het plaatsen van een nieuwe keuken, geheel naar eigen wens en smaak. Kortom, een plek met diverse mogelijkheden!
Vanuit deze ruimte heeft u een fraai uitzicht op de achtertuin.

Slaapkamers (1e verdieping):
Bovengekomen op de 1e verdieping treft u allereerst een royale bergruimte achter het knieschot aan.
De woning beschikt over 2 slaapkamers, waarvan 1 voorzien van een wastafel. Beide slaapkamers beschikken tevens over een ideale inbouwkast.

Tuin:
Met een perceel van maar liefst 507 m² én zonligging op het zuiden kunt u niet anders dan genieten van de gezonde buitenlucht…
In de tuin bevindt zich een berging waar u uw fietsen, tuingereedschap e.d. kunt opbergen. Hier bevindt zich tevens een wasbak en aansluiting van het witgoedapparatuur.
Tenslotte vindt u naast de woning een ideale garage. Ook de oprit biedt plaats voor meerdere auto’s. Een parkeerplek zoeken is dus niet meer nodig! Het object is eveneens geschikt om uw ideale droomwoning te realiseren.

Woonomgeving:
Als u nog niet overtuigd was over de prachtige tuin die deze woning te bieden heeft, dan helpt de buurt hier zeker aan mee! Een rustige omgeving met veel privacy. Daarnaast bent u binnen enkele minuten in het centrum van Lunteren.
Kortom; een perfecte woonlocatie wat u gegarandeerd veel woonplezier zal bezorgen! Het object is eveneens geschikt om uw ideale droomwoning te realiseren.

Bijzondere bepaling:
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.
+ Lees meer ›298.000 k.k.
Perceeloppervlakte: 507 m2Inhoud: 347 m3Woonoppervlakte: 89 m2Bouwjaar: 1964


Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 22 Foto's
Plattegrond
360 °
Video