Onder bod
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Onder bod Ruitenbeekweg 14 eengezinswoning in LUNTEREN
**Te koop bij vrijwillige, openbare INSCHRIJVING! U bent van harte welkom om deze woning D.V. zaterdag 30 september 2017 vrijblijvend te bezichtigen tussen 11:00 - 15:00 uur!**
Sluitingstijd van inschrijving: 4 oktober 2017 om 17:00 uur

Die nostalgie van de jaren dertig huizen… Wat is dat toch? Het heeft iets bijzonders en vooral iets unieks; dat ziet u direct als u de oprit oprijdt naar deze charmante, vrijstaande woning met bijgebouw.
Ruimte, karakter en vooral het gevoel van thuiskomen. Ervaar het zelf en kom kijken!

Entree/hal:
Bij binnenkomt proeft u al meteen de gezellige sfeer van een jaren 30-woning. In de hal bevindt zich de meterkast en een geheel betegeld toilet met fonteintje. De prachtige granito vloer is dé eyecatcher van deze hal.
Wij vertellen u graag meer over de andere ruimtes in deze woning.

Keuken:
De in L-vorm opgestelde keuken beschikt over een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, magnetron, vaatwasser en draaicarrousel.
Vanuit de keuken bereikt u o.a. de kelder, bijkeuken en slaapkamer op de begane grond. In de bijkeuken bevindt zich een vaste kastenwand. Ideaal voor het opbergen van uw spullen!
Daarnaast bevindt zich in de keuken tevens een ideale provisiekast. Zowel de begane grond als 1e verdieping zijn beide voorzien van paneeldeuren.

Woonkamer:
Sfeer, licht en karakter. Dat is hoe deze ruimte zichzelf het beste laat omschrijven.
De fraaie vloer en neutrale wanden geven het geheel een charmante en warme uitstraling. Daarnaast dragen de openslaande deuren zorg voor een perfecte interactie met de fraaie tuin rondom.
Middels prachtige kamer-en-suite deuren bereikt u voorkamer. Hier bevindt zich een sfeervolle schouw met aansluiting voor een gaskachel.

Slaapkamers (1e verdieping):
De eerste verdieping is voorzien 3 ruime slaapkamers. De slaapkamers zijn lekker licht dankzij de grote ramen en hebben een neutrale afwerking. De ouderslaapkamer beschikt over een vaste kastenwand. Vanuit 2 slaapkamers bereikt u het dakterras.
Kortom; hier is het heerlijk ontwaken na een goede nachtrust…
De overloop wordt belicht door een prachtig glas in lood raam.

Badkamer (1e verdieping):
Start hier fris en fruitig aan je dag na een heerlijke warme douche of sluit de dag af met een rustgevend warm bad.
Waar kiest u voor?
De badkamer is helemaal compleet te noemen met een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel, toilet, designradiator én vloerverwarming.

2e verdieping:
Bovengekomen op de 2e verdieping bevinden zich 2 slaapkamers. Beide slaapkamers beschikken over bergruimte achter het knieschot. Eén van deze slaapkamers is tevens voorzien van een inbouwkast.
Daarnaast treft u op deze verdieping eveneens 2 bergkamers. In één van deze kamers staat de C.V.-ketel opgesteld.

Tuin:
Net zoals binnen, heeft u ook buiten veel leefruimte. Vanuit de achtertuin heeft u een prachtig weids uitzicht over de weilanden.
Met zo’n fantastische buitenruimte is het niet meer dan vanzelfsprekend dat alle barbecues en gezellige avondjes in ú tuin zullen gaan plaats vinden…
Er bevindt zich tevens een bijgebouw welke kan functioneren als garage. Uiteraard kunt u hier ook uw fietsen, tuingereedschap e.d. opbergen.

Woonomgeving:
Wonen in een rustige omgeving met veel privacy? Dan is deze woning echt iets voor u! Binnen 10 minuten bent u met de auto in het gezellige centrum van Barneveld.
Daarnaast ligt de Ruitenbeekschool op loopafstand van de woning. Kortom; een woonomgeving die u gegarandeerd veel woonplezier bezorgt!

Renovatie:
De woning is in 2009/2010 grondig gerenoveerd.
De houten vloeren zijn vervangen door betonnen vloeren en er ligt grotendeels vloerverwarming op de begane grond. Daarnaast zijn de elektrische installatie, C.V.-ketel en waterleidingen vervangen.
De woning is voorzien van, dubbel glas, dak- en vloerisolatie. De aanbouw aan de achterzijde is volledig geïsoleerd. De kozijnen van de gehele woning zijn tevens vernieuwd.

Bijzondere bepaling:
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.

Verkoop bij inschrijving:

Deze woning wordt verkocht via een inschrijvingsprocedure. Iedereen wordt in de gelegenheid gesteld de woning te bezichtigen tijdens een vastgestelde periode. Bij interesse kunnen gegadigden via een biedingsformulier een bod uitbrengen.
- Woning wordt verkocht onder voorbehoud van gunning door verkoper.
- Biedingsformulieren zijn aanwezig in de woning zelf. Het biedingsformulier is eveneens toegevoegd in de brochure. De brochure is te downloaden via onze website of in een papieren versie te verkrijgen bij Westeneng Makelaardij.
- Na sluiting van de inschrijving zal de makelaar aan de bieders doorgeven of het wel of niet wordt gegund. Het kan dus voorkomen dat er überhaupt niet wordt gegund. De beslissing om niet te 'gunnen' hoeft de makelaar niet te motiveren.

Wij krijgen weleens de opmerking: ''Jullie doen dit zeker om kopers tegen elkaar uit te spelen?'' Maar niets is minder waar. Dankzij de inschrijving krijgen alle bieders een gelijke kans om hun uiterste bod voor te leggen bij de verkopende partij. De hoogte van de biedingen worden niet gecommuniceerd.
+ Lees meer ›549.000 k.k.
Perceeloppervlakte: 1515 m2Inhoud: 625 m3Woonoppervlakte: 183 m2Bouwjaar: 1928


Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 25 Foto's
Plattegrond
360 °
Video