Verkocht o.v.
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Verkocht o.v. Violenstraat 25 eengezinswoning in BARNEVELD
Mogen wij u attent maken op deze tussenwoning met berging? Deze is uiterst geschikt voor starters en/of (jonge) gezinnen!

Entree/hal:
Bij binnenkomst treft u in de hal een geheel betegeld toilet, meterkast, ideale trapkast en garderobe aan.

Woonkamer:
De woonkamer, het is de ruimte waar je elke dag begint en eindigt. Daarom is het ook van belang dat deze voldoende ruimte geeft voor u en uw eventuele gezin. Dat is bij deze woonkamer zeker het geval.
Genoeg ruimte om een gezellige eet- én zithoek te creëren. Daarnaast treft u eveneens ingebouwde kasten aan voor het opbergen van uw spullen.

Keuken:
Doordat de keuken zich in een afzonderlijke ruimte bevindt kunt u in alle rust uw maaltijd bereiden.
De keuken beschikt over een spoelbak, 5-pits gasfornuis, afzuigkap en oven. De vaatwasser, koelkast en magnetron worden ter overname aangeboden. In de keuken staat tevens de C.V-ketel opgesteld. Vanuit de keuken bereikt u de achtertuin. De achtertuin is eveneens middels de woonkamer te bereiken.

Slaapkamers (1e verdieping):
De woning telt 4 slaapkamers en hebben een uitstekende maatvoering.
2 van de 4 slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. Op één van deze slaapkamer staat tevens het witgoedapparatuur opgesteld.

Badkamer (1e verdieping):
De badkamer beschikt over een wastafelmeubel, douche en toilet.

Tuin:
Dankzij de overkapping kunt u tot in de late uurtjes genieten van de gezonde buitenlucht. Daarnaast bevindt er zich een functionele berging welke zich leent voor het opbergen van fietsen, tuingereedschap e.d. De tuin heeft een perfecte zonligging op het zuidwesten wat het buiten zijn nog eens extra aantrekkelijk maakt! De kozijnen van deze woning zijn van kunststofmateriaal, zeer onderhoudsvriendelijk!

Woonomgeving:
De woning is centraal gelegen nabij supermarkten, scholen en andere openbare voorzieningen. Er zijn tevens diverse speelgelegenheden te vinden. Aan de voorzijde van de woning zijn parkeerplekken gerealiseerd.
+ Lees meer ›209.000 k.k.
Perceeloppervlakte: 197 m2Inhoud: 338 m3Woonoppervlakte: 100 m2Bouwjaar: 1968


Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 28 Foto's
Plattegrond
360 °
Video