Toon zoekfilter
Toon resultatenuitgebreid zoeken
 
 

verkoop woning


daarom bij westeneng. 


Hebt u verhuisplannen? Of hebt u zelfs al een
andere woning op het oog?


Dan is het belangrijk dat u uw huidige woning snel en tegen een goede prijs verkoopt.


Met ruim 50 jaar ervaring kunnen wij u daarbij zeker helpen. Daarbij zult u merken dat wij een echt familiebedrijf zijn. Iedereen doet zijn of haar uiterste best om het proces voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij werken snel en betrouwbaar, en zijn altijd bereikbaar voor een eerlijk en open antwoord op uw vragen. U weet steeds precies waar u aan toe bent.

Hieronder ziet u het stappenplan voor het verkoopproces door Westeneng.
En heeft u de video op de homepage al bekeken?

1 eerste gesprek


Wij komen bij u langs om persoonlijk kennis te maken en onze werkwijze toe te lichten. We geven u meteen een inschatting van de waarde van uw woning, op basis van onze ervaring en marktkennis. Aan de hand van deze waarde-inschatting kunnen we in overleg met u een realistische vraagprijs vaststellen. Besluit u inderdaad uw woning via ons kantoor te verkopen? Dan gaan we verder met stap 2.

2 presentatie


We maken een professionele presentatie van uw woning. Er komt een ervaren woningfotograaf langs om aansprekende foto’s te maken. Een van onze secretaresses komt de woning bekijken, zodat zij een wervende presentatietekst kan schrijven. Zij kent de woning dan persoonlijk en kan bij eventuele aanvragen de juiste indruk van uw woning overbrengen aan potentiële kopers. Bovendien laten we uw woning inmeten en ontwikkelen we overzichtelijke plattegronden. Uw woning wordt gepresenteerd op onze website en op www.funda.nl, websites met hoge bezoekersaantallen! En ook niet onbelangrijk: we adverteren in de lokale krant en de Barneveldse Makelaars Krant. En vanzelfsprekend benaderen we heel gericht huizenzoekers die bij ons staan ingeschreven omdat ze een woning als de uwe willen kopen.

3 bezichtiging


Als zich potentiële kopers melden, verzorgen wij de bezichtiging van uw woning. Komt het tot een bod, dan begeleiden we de onderhandelingen, waarbij we u nuchter en ter zake kundig advies geven.

4 de verkoop


Komt er overeenstemming over de prijs en de voorwaarden, dan stellen wij een koopovereenkomst op. We bespreken deze met u en de koper en maken een afspraak op ons kantoor, voor de ondertekening. Uw woning is zo goed als verkocht!

5 overdracht


Voordat de overdracht plaatsvindt, controleren wij alle notariële stukken. Ook inspecteren we samen met u en de toekomstige bewoners nog één keer de woning en nemen we de meterstanden op. Is alles in orde, dan kan de officiële overdracht plaats vinden bij de notaris.

Uw woning is met
succes verkocht.


Weet u al waarheen u wilt verhuizen? Ook als
aankoopmakelaar kunnen wij u wellicht helpen.