Onder optie
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Onder optie Anthonie Fokkerstraat 11b kantoorruimte in BARNEVELD
Deze luxe, instapklare kantoor-/praktijkruimte is gelegen op een perfecte zichtlocatie. Het kantoor beschikt over een fraaie entree, toilet en pantry (gezamenlijk). De totale oppervlakte is 67 m² en de ruimte is gesitueerd op de begane grond in bedrijfsverzamelgebouw ‘De Ronding’ te Barneveld. Inclusief 1 eigen parkeerplaats.

LIGGING
Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen in de entree van het kwalitatief hoogwaardige bedrijventerrein ‘De Briellaerd’. Dit maakt het een perfecte zichtlocatie. Dit bedrijventerrein is goed bereikbaar, want het ligt op enkele minuten rijafstand van de op- en afritten van de aangrenzende snelweg A30 en door ligging nabij de rondweg Plantagelaan.

INDELING
Bereikbaar via de centrale entree met toegang tot de toilet en pantry. De kantoorunit is middels schuifdeuren gesplitst in twee kantoorkamers. De achterste kantoorkamer is middels gemakkelijk te verwijderen wanden gescheiden van het archief.

VLOEROPPERVLAKTE
67 m² (incl. aandeel in gemeenschappelijke ruimten).

VOORZIENINGEN
Systeemplafonds, airconditioning, verwarming, intercom, verlichting, kabelgoten, te openen ramen, vloerbedekking, gezamenlijke pantry en toiletgroep.

ALGEMEEN
Servicekosten bedragen €40,- per maand.
Glasvezel: €20,- per maand.
Verhuurder zal eenmaal per huurjaar een vergoeding van €150,- excl. BTW in rekening brengen voor het gebruik van water, de WOZ-aanslag, onderhoud en abonnement van de alarminstallatie en voor brandpreventie.

HUURPERIODE
In overleg. Korte huurperioden bespreekbaar.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›625 per maand
Kantooroppervlakte: 67 m2Totaal oppervlakte: 67 m2Bouwjaar: 1999


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 8 Foto's