Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Anthonie Fokkerstraat 11b kantoorruimte in BARNEVELD
Deze luxe, instapklare kantoor-/praktijkruimte is gelegen op een perfecte zichtlocatie. Het kantoor beschikt over een fraaie entree, toilet en pantry. De totale oppervlakte is 75 m² en de ruimte is gesitueerd op de begane grond in bedrijfsverzamelgebouw ‘De Ronding’ te Barneveld. Inclusief 1 eigen parkeerplaats.
Op zoek naar meer ruimte? De kantoorruimte op de verdieping (Anthonie Fokkerstraat 11C) is ook beschikbaar, dit betreft 132 m² kantoorruimte, inclusief twee eigen parkeerplaatsen. Zowel gezamenlijk als afzonderlijk te huur!

Deze kantoorruimte is eventueel te huren in combinatie met de bedrijfshal (122 m²) aan de Anthonie Fokkerstraat 11J (in hetzelfde bedrijfsverzamelgebouw).

LIGGING
Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen in de entree van het kwalitatief hoogwaardige bedrijventerrein ‘De Briellaerd’. Dit maakt het een perfecte zichtlocatie. Dit bedrijventerrein is goed bereikbaar, want het ligt op enkele minuten rijafstand van de op- en afritten van de aangrenzende snelweg A30 en door ligging nabij de rondweg Plantagelaan.

INDELING
Anthonie Fokkerstraat 11B: bereikbaar via de centrale entree met toegang tot de toilet en pantry. De kantoorunit is middels schuifdeuren gesplitst in twee kantoorkamers. De achterste kantoorkamer is middels gemakkelijk te verwijderen wanden gescheiden van het archief.
Anthonie Fokkerstraat 11C: bereikbaar via de centrale entree met trapopgang naar de eerste verdieping. Aan de linkerzijde bevindt zich unit C, met een kantoorruimte, pantry en toilet.

VLOEROPPERVLAKTE
Anthonie Fokkerstraat 11B: 75 m² (incl. aandeel in gemeenschappelijke ruimten).
Anthonie Fokkerstraat 11C: 84 m² (incl. aandeel in gemeenschappelijke ruimten).

VOORZIENINGEN
Systeemplafonds, airconditioning, verwarming, intercom, verlichting, kabelgoten, te openen ramen, vloerbedekking, gezamenlijke pantry en toiletgroep.

ALGEMEEN
Servicekosten bedragen €40,- per maand.
Glasvezel: €20,- per maand.
De huurprijs voor beide kantoorruimtes gezamenlijk bedraagt € 1.295,-.

HUURPERIODE
In overleg. Korte huurperioden bespreekbaar.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›695 per maand
Kantooroppervlakte: 159 m2Totaal oppervlakte: 159 m2Bouwjaar: 1999


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 9 Foto's