verhuurd
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht verhuurd Anthonie Fokkerstraat 11b kantoorruimte in BARNEVELD
Op toplocatie gelegen, instapklare kantoor-/praktijkruimte met fraaie entree, toilet en pantry met een oppervlakte van 75 m², gesitueerd op de begane grond in bedrijfsverzamelgebouw “De Ronding” te Barneveld. Inclusief 1 eigen parkeerplaats!
Dus, was u op zoek naar een nieuwe werkplek? Dan heeft u die nu gevonden!

LIGGING:
Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen in de entree van het kwalitatief hoogwaardige bedrijventerrein “De Briellaerd”. Dit bedrijventerrein is goed bereikbaar, want het ligt op enkele minuten rijafstand van de op- en afritten van de aangrenzende snelweg A30 en door ligging nabij de rondweg Plantagelaan.

INDELING:
Bereikbaar via de centrale entree met toegang tot toilet en pantry. De kantoorunit is middels schuifdeuren gesplitst in twee kantoorkamers. De achterste kantoorkamer is middels gemakkelijk te verwijderen wanden gescheiden van het archief (welke nu in gebruik is als laboratorium).

VLOEROPPERVLAKTE:
Totale oppervlakte: 75 m² (incl. aandeel in gemeenschappelijke ruimten).

VOORZIENINGEN :
Systeemplafonds, airconditioning, verwarming, intercom, verlichting, kabelgoten, te openen ramen, vloerbedekking, gezamenlijke pantry en toiletgroep.

ALGEMEEN:
Servicekosten bedragen €25,- per maand.
Glasvezel: €20,- per maand.

HUURPERIODE:
In overleg. Korte huurperioden bespreekbaar

HUURBETALING:
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
ZEKERHEIDSSTELLING Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING: In overleg.
+ Lees meer ›625 per maand
Kantooroppervlakte: 75 m2Totaal oppervlakte: 75 m2Bouwjaar: 1999


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 6 Foto's