Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Anthonie Fokkerstraat 11D kantoorruimte in BARNEVELD
Ideale, instapklare kantoor-/praktijkruimten met fraaie entree, toilet en pantry met een oppervlakte van 48 m², gesitueerd op de 1e verdieping van bedrijfsverzamelgebouw “De Ronding”. Met andere woorden: een toplocatie op De Briellaerd! Inclusief eigen parkeerplaats.

LIGGING:
Bedrijfsverzamelgebouw “De Ronding” is gelegen in de entree van het kwalitatief hoogwaardige bedrijventerrein “De Briellaerd”. Goede bereikbaarheid op enkele minuten rijafstand van de op- en afritten van de aangrenzende snelweg A30 en door ligging nabij de rondweg Plantagelaan.

INDELING:
Centrale entree met trapopgang naar de eerste verdieping. Aan de rechterzijde van de trap bevindt zich unit D. Aan de linkerzijde vindt u de pantry en toilet, welke in gezamenlijk gebruik zijn met unit C.

VLOEROPPERVLAKTE:
Unit D: 48 m². (Incl. aandeel in gemeenschappelijke ruimten.)

ALGEMEEN:
Servicekosten bedragen € 25,- per maand.
Door verhuurder worden hiervoor de volgende zaken/diensten verleend:
- Tuinonderhoud;
- Onderhoud buitenterrein;
- Glasbewassing;
- CV-onderhoud;
- Onderhoud aan de airco;
- Schoonmaak algemene ruimten.
Glasvezel: ca. € 20,- per maand.

VOORZIENINGEN:
Systeemplafonds, airconditioning, verwarming, intercom, verlichting, kabelgoten, te openen ramen, lamellen, vloerbedekking, pantry en toiletgroep.

HUURPERIODE:
In overleg.

HUURBETALING:
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING:
In overleg.
+ Lees meer ›375 per maand
Kantooroppervlakte: 48 m2Totaal oppervlakte: 48 m2Bouwjaar: 1999


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 15 Foto's
Plattegrond