VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Anthonie Fokkerstraat 11J bedrijfsruimte in BARNEVELD
Op toplocatie gelegen instapklare bedrijfsruimte van 122 m² te huur! Deze unit is gevestigd op de hoek van bedrijfsverzamelgebouw De Ronding, welke u vindt in de entree van bedrijventerrein De Briellaerd. Een perfecte zichtlocatie dus! Op de eerste verdieping bevindt zich een (gezamenlijke) pantry en toilet.

LIGGING
Bedrijfsverzamelgebouw De Ronding is gelegen in de entrée van het kwalitatief hoogwaardige bedrijventerrein De Briellaerd. Goed bereikbaar dus, want op enkele minute rijafstand vindt u de op- en afritten van de snelweg A30 (welke parallel ligt aan het bedrijventerrein). Daarnaast ook optimaal gelegen door de ligging nabij de rondweg Plantagelaan.

INDELING
Toegang is mogelijk via de overheaddeur aan de voorzijde van het pand en een loopdeur achterin het pand. Op de verdieping, welke te bereiken is met een trap, bevindt zich de gezamenlijke pantry.

VLOEROPPERVLAKTE
De bedrijfsruimte heeft een vloeroppervlakte van ca. 122 m², exclusief aandeel in de gezamenlijke ruimten.

VOORZIENINGEN
De bedrijfshal is goed beveiligd. De overheaddeur is te openen middels een beveiligingscode. Zodoende is deze locatie ook ideaal voor postorderbedrijven. Verwarming middels heater.

ALGEMEEN
- De servicekosten (voor schoonmaak algemene ruimten, glasbewassing buitenzijde, onderhoud buitenterrein, controle cv-ketel) bedragen €50,- per maand.
- Verhuurder zal eenmaal per huurjaar €150,- excl. BTW in rekening brengen voor water, belastingen, onderhoud alarm en brandmeldinstallatie.

BESTEMMING
Enkelbestemming Bedrijventerrein, bestemd voor bedrijven in de categorie 2 tot en met categorie 3.2.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Gebruik van het gehuurde op zondagen is niet toegestaan, met uitzondering van calamiteiten.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›895 per maand
Bedrijfsoppervlakte: 122 m2Totaal oppervlakte: 122 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 8 Foto's