verhuurd
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht verhuurd Anthonie Fokkerstraat 4 kantoorruimte in BARNEVELD
Een visitekaartje voor uw bedrijf, zo mogen we deze luxe kantoorruimte wel noemen!
De kantoorruimte van 124 m² is gesitueerd op de 2e verdieping van een onder architectuur gebouwd kantoorgebouw. Het gebouw heeft allerlei luxe voorzieningen, zoals airco. Inclusief EIGEN toiletgroep en pantry. Het gebouw is gelegen op zeer goede zichtlocatie op bedrijventerrein De Briellaerd. Er zijn twee eigen parkeerplaatsen beschikbaar.

LIGGING:
Gelegen op het kwalitatief hoogwaardige bedrijventerrein “De Briellaerd”. Goede bereikbaarheid op enkele minuten rijafstand van de op- en afritten van de aangrenzende snelweg A30 en door ligging nabij de rondweg Plantagelaan.

INDELING:
Toegang via fraaie hoofdentree met trappenhuis.
2e verdieping: centrale entree, 1 royale kantoorkamer met EIGEN toiletgroep en pantry.

VLOEROPPERVLAKTE:
Netto vloeroppervlak: 124 m²

VOORZIENINGEN:
Eigen yoiletgroep met twee toiletten (dames en heren).
Pantry met keukenblok (inclusief vaatwasser).
De kantoren zijn voorzien van databekabeling, systeemplafonds, te openen ramen, scheidingswanden, airco, alarminstallatie, intercominstallatie, zonwering en verwarming middels cv.
Tot het gehuurde behoren twee eigen parkeerplaatsen. Er is ook een elektrisch oplaadpunt beschikbaar.

SERVICEKOSTEN:
Ten behoeve van glasbewassing, tuin- en terreinonderhoud, c.v. en airco keuring/onderhoud, controle brandveiligheid en alarminstallatie worden servicekosten in rekening gebracht. Deze zijn begroot op €9,- per m² en worden middels voorschot en verrekening door huurder voldaan.

HUURPERIODE & AANVAARDING:
In overleg.

HUURBETALING:
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.
+ Lees meer ›89 per m² / jaar
Kantooroppervlakte: 124 m2Totaal oppervlakte: 124 m2Bouwjaar: 2008


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 23 Foto's
Plattegrond
360 °
Video