VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Anthonie Fokkerstraat 45 bedrijfsruimte in BARNEVELD
Zelfstandige bedrijfsruimte van 92 m² met elektrisch bedienbare overheaddeur gelegen in een luxe bedrijfspand. Vrije hoogte ca. 7,5 m². Inclusief kleine pantry en toilet.

LIGGING:
gelegen op het kwalitatief hoogwaardige bedrijventerrein De Briellaerd. Goede bereikbaarheid op enkele minuten rijafstand van de op- en afritten van de aangrenzende snelweg A30 en door de ligging nabij de rondweg Plantagelaan.

INDELING:
bedrijfsruimte met eigen overheaddeur (3,2 x 3,6 meter) en loopdeur.

VLOEROPPERVLAKTE:
bedrijfsruimte: 92 m².

VOORZIENINGEN:
Pantry, toilet, elektra, krachtstroom, vloerverwarming en verlichting aanwezig.

BESTEMMING:
Nijverheids-, ambachtelijke, handels- en dienstverlenende bedrijven. Detailhandel is niet toegestaan, met uitzonderlijk van ondergeschikte nevenactiviteiten en detailhandel in volumineuze goederen.

HUURPERIODE:
In overleg.

HUURBETALING:
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES:
huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING:
in overleg.
+ Lees meer ›625 per maand
Bedrijfsoppervlakte: 92 m2Totaal oppervlakte: 92 m2Bouwjaar: 2011


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 9 Foto's
Plattegrond