Onder bod
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Onder bod Anthonie Fokkerstraat 57G nabij bedrijfsruimte in BARNEVELD
Deze representatieve bedrijfsunit heeft een oppervlakte van ca. 90 m² (BVO) op de begane grond. De vrije hoogte bedraagt ca. 7,5 meter. De unit wordt voorzien van een automatisch bedienbare overheaddeur. Dé ideale bedrijfsruimte voor wie op zoek is naar (opslag-)ruimte.

Deelverhuur is bespreekbaar!

LIGGING
Bedrijventerrein De Briellaerd kenmerkt zich door de goede bereikbaarheid op enkele minuten rijafstand van de op- en afritten van de aangrenzende snelweg A30. Ook door de ligging nabij de rondweg Plantagelaan is dit een perfecte uitvalsbasis voor uw bedrijf.

INDELING
De bedrijfsunit is te betreden middels een overheaddeur en loopdeur, waardoor u toegang verkrijgt tot de bedrijfsruimte.

VLOEROPPERVLAKTE
Ca. 90 m².

VOORZIENINGEN
De unit wordt casco opgeleverd, inclusief water- en elektrameter. De betonvloer is monoliet afgewerkt. De overheaddeur is automatisch bedienbaar. Verdere afbouw is in overleg.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.


HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›695 per maand
Bedrijfsoppervlakte: 90 m2Totaal oppervlakte: 90 m2Bouwjaar: 2019


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 10 Foto's