Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Anthonie Fokkerstraat 57N kantoorruimte in BARNEVELD
Representatieve, zelfstandige kantoorruimte op de verdieping van een bedrijfsunit in een bedrijfsverzamelgebouw. Wordt volledig naar wens van huurder afgebouwd door verhuurder. Zie de optionele indelingen in de brochure.
Briellaerd Noord is nagenoeg geheel ontwikkeld tot een bruisend bedrijventerrein. Op één van de laatste kavels wordt momenteel een bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd, waarin deze kantoorruimte wordt gerealiseerd.

LIGGING
Bedrijventerrein De Briellaerd kenmerkt zich door de goede bereikbaarheid op enkele minuten rijafstand van de op- en afritten van de aangrenzende snelweg A30. Ook door de ligging nabij de rondweg Plantagelaan is dit een perfecte uitvalsbasis voor uw bedrijf.

INDELING
Entree op de begane grond, trapopgang naar de verdieping. De verdieping is momenteel nog niet ingedeeld, dit is in overleg met verhuurder mogelijk. Zie de optionele indelingen in de brochure.

VLOEROPPERVLAKTE
De totale oppervlakte bedraagt ca. 110 m².

VOORZIENINGEN
- Scheidingswanden en systeemplafonds
- Elektrische installatie, verlichting en data
- Toiletvoorziening en pantry
- Verwarming/koeling middels een klimaatinstallatie, geheel gasloos
- Het gebouw wordt voorzien van een balansventilatiesysteem
- Inclusief schilderwerk en vloerafwerking

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›95 per m² / jaar
Kantooroppervlakte: 110 m2Totaal oppervlakte: 110 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 8 Foto's
Plattegrond