VERKOCHT
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERKOCHT Anthonie Fokkerstraat 57R bedrijfsruimte in BARNEVELD
Op één van de laatste kavels wordt momenteel een bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd. Wij bieden u deze representatieve, instapklare bedrijfsunit te huur aan. De unit heeft een oppervlakte op de begane grond van 92 m² en is voorzien van een verdieping van 92 m². De unit is voorzien van elektrische installatie, verlichting, toilet en een automatisch bedienbare overheaddeur. Verder afbouw (met vloerverwarming en warmtepomp) bespreekbaar. Parkeergelegenheid voor de unit.

LIGGING
Bedrijventerrein De Briellaerd kenmerkt zich door de goede bereikbaarheid op enkele minuten rijafstand van de op- en afritten van de aangrenzende snelweg A30. Ook door de ligging nabij de rondweg Plantagelaan is dit een perfecte uitvalsbasis voor uw bedrijf.

INDELING
Entree op de begane grond middels overheadddeur en loopdeur, bedrijfsruimte met toilet, trapopgang naar de verdieping.

VLOEROPPERVLAKTE
Begane grond: 92 m².
Verdieping: 92 m² (inclusief trapsparing).

VOORZIENINGEN
Vloerverwarming middels warmtepomp (bespreekbaar met huurder), meterkast, overheaddeur, toilet, verlichting, afgewerkte wanden en plafond begane grond.

ALGEMEEN
De servicekosten zijn voor glasbewassing.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›1.150 per maand
Bedrijfsoppervlakte: 184 m2Totaal oppervlakte: 184 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 12 Foto's
Plattegrond