Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Anthonie Fokkerstraat 57V bedrijfsruimte in BARNEVELD
Op één van de laatste kavels op het bruisende bedrijventerrein De Briellaerd Noord bieden wij een prachtige hoekunit in een bedrijfsverzamelgebouw te koop aan. De oppervlakte op de begane grond bedraagt 122 m² (BVO) en is voorzien van een volledige verdiepingsvloer 122 m² (BVO). De unit wordt voorzien van twee automatisch bedienbare overheaddeuren (voor- en zijkant) en dankzij de raampartijen beschikt de verdieping over veel lichtinval, waardoor deze uitermate geschikt is als kantoor of showroom.

LIGGING
Bedrijventerrein De Briellaerd kenmerkt zich door de goede bereikbaarheid op enkele minuten rijafstand van de op- en afritten van de aangrenzende snelweg A30. Ook door de ligging nabij de rondweg Plantagelaan is dit de perfecte uitvalsbasis voor uw bedrijf.

VLOEROPPERVLAKTE
Perceeloppervlakte: 280 m².
Begane grond: 122 m² BVO.
Verdieping: 122 m² BVO.

VOORZIENINGEN
De unit wordt casco opgeleverd, inclusief water- en elektrameter. De betonvloeren op de begane grond zijn monoliet afgewerkt en op de 1e verdieping met een cementdekvloer. Leidingen t.b.v. vloerverwarming zijn optioneel. De overheaddeuren zijn automatisch bedienbaar.

BIJZONDERHEDEN
Ten behoeve van de achtergelegen bedrijfsunit wordt er een erfdienstbaarheid van uitweg gerealiseerd.
+ Lees meer ›225.000 v.o.n.
Bedrijfsoppervlakte: 244 m2Totaal oppervlakte: 244 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 10 Foto's