verhuurd
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht verhuurd Anthonie Fokkerstraat 81 bedrijfsruimte in BARNEVELD
Een visitekaartje voor elk bedrijf! Deze NIEUWGEBOUWDE BEDRIJFSUNIT is een echte eyecatcher die iedere passant vanaf de rondweg Plantagelaan in het oog valt! In 2017 is dit nieuwe bedrijfsgebouw gerealiseerd met een unieke uitstraling (onder andere gevels van strekmetaal). Vanwege de locatie is deze unit uitermate geschikt als showroom met bedrijfsruimte.

Oppervlakte begane grond: Oppervlakte 1e verdieping:
- 235 m² bedrijfsruimte - 340 m² kantoor/showroom
- 340 m² kantoor/showroom

Kernwoorden: Hoge isolatiewaarde, onderhoudsarm, veel parkeergelegenheid, rondom vrij gelegen, goede bereikbaar en perfecte laad-/losmogelijkheden.
Kortom: een buitenkans die u niet mag laten schieten!

OPTIES UNITS
Waarom u kiest voor:
Unit 1: Perfecte zichtlocatie, uitstekende showroomvoorzieningen, 1 hoge en brede overheaddeur (4,2 x 4,2 meter) en gedeeltelijk een vrije hoogte van 7 meter. Goede laad-/losmogelijkheden vanwege opstelplaats voor vrachtwagens.
Unit 2: Perfecte presentatielocatie aan rondweg, goede combinatiemogelijkheden voor kantoor/showroom/opslagruimte, beschikt over overheaddeur.
Unit 3: Perfecte bedrijfsunit op mooie werklocatie met verdiepingsvloer. Ideaal voor combinatie bedrijf/showroom/kantoor. Beschikt over overheaddeur.
Unit Bedrijfs-ruimte Kantoor/showroom (begane grond) Kantoor/showroom (1e verdieping) Overheaddeur
1/81 235 m² 340 m² 340 m² 1
2/83 210 m² - 225 m² 1
3/85 140 m² - 140 m² 1
4/87 VERHUURD

LIGGING
Gelegen op hoogwaardig bedrijventerrein Briellaerd Noord, op goede zichtlocatie vanaf de Plantagelaan. Bereikbaar via Briellaerd Noord met goede laad-/losmogelijkheden en ook bereikbaar via de parallelweg van de Plantagelaan. Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

VLOEROPPERVLAKTE
Oppervlakte begane grond: Oppervlakte 1e verdieping:
- 235 m² bedrijfsruimte - 340 m² kantoor/showroom
- 340 m² kantoor/showroom
De unit is voorzien van 1 overheaddeur en heeft deels een vrije hoogte van ca. 7 meter.

VOORZIENINGEN
Voorzien van 1 overheaddeur, een loopdeur en mooie raampartijen. Tevens voorzien van veel parkeergelegenheid op eigen terrein. Voorzien van vloerverwarming, toiletgroep en pantry.

HUURPERIODE
5+5 jaar

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model juli 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Het gehuurde dient op zondagen gesloten te zijn.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›60 per m² / jaar
Bedrijfsoppervlakte: 911 m2Totaal oppervlakte: 911 m2Bouwjaar: 2017


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 25 Foto's
Plattegrond