Onder optie
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Onder optie Anthonie Fokkerstraat 83 bedrijfsruimte in BARNEVELD
Een visitekaartje voor uw bedrijf! Dit bedrijfspand is een echte eyecatcher die iedere passant vanaf de rondweg Plantagelaan in het oog valt!
In 2017 is dit nieuwe bedrijfsgebouw gerealiseerd met een unieke uitstraling dankzij gevels van strekmetaal.
Vanwege de ligging en indeling uitermate geschikt als kantoorruimte of showroom.
Voorzien van overheaddeur!

Kernwoorden: hoge isolatiewaarde, onderhoudsarm, veel parkeergelegenheid, rondom vrij gelegen, goed bereikbaar en perfecte laad-/losmogelijkheden.

Kortom: een buitenkans die u niet mag laten schieten!

LIGGING
Perfecte presentatielocatie aan rondweg Plantagelaan, goede combinatiemogelijkheden voor kantoor/showroom/opslagruimte. Gelegen op hoogwaardig bedrijventerrein Briellaerd Noord, op goede zichtlocatie vanaf de Plantagelaan. Bereikbaar via Briellaerd Noord met goede laad-/losmogelijkheden en ook bereikbaar via de parallelweg van de Plantagelaan. Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

VLOEROPPERVLAKTE
Oppervlakte begane grond: 208 m².
Oppervlakte eerste verdieping: 228 m².
De unit is voorzien van 1 overheaddeur en heeft een vrije hoogte van 2x 3,5 meter (verdeeld over 2 etages).

VOORZIENINGEN
De bedrijfsunit is voorzien van:
? Vloerverwarming
? 2 brandblussers inclusief ophangbeugel
? 1 noodverlichtingsarmatuur inclusief bekabeling en 2 rookmelders
? Basisverlichting
? Standaard meterkast met 3 lichtgroepen met groepsschakelaar, 2 krachtgroepen zonder groepsschakelaar en 1 aardlekschakelaar als hoofdlekschakelaar. Een eindgroep is aangesloten ten behoeve van de noodverlichting.
Het buitenterrein is bestraat (met parkeerplaatsen). Afbouw (wand- en plafondafwerking, elektrische installaties, toiletten) in overleg mogelijk.

RAAMPARTIJEN
In overleg met de eigenaar van het pand kan de gevel van de verdieping worden aangepast. Er zullen dan extra raampartijen worden gerealiseerd in de gevel. De impressies zijn ter illustratie.

HUURPERIODE
5+5 jaar

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model juli 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Het gehuurde dient op zondagen gesloten te zijn.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›60 per m² / jaar
Bedrijfsoppervlakte: 436 m2Totaal oppervlakte: 436 m2Bouwjaar: 2017


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 21 Foto's
Plattegrond
360 °
Video