VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Bonnetstraat 55 bedrijfsruimte in EDE
OMSCHRIJVING:
Een bedrijfsunit van ca. 2.180 m², gerealiseerd op een perceel van ca. 1,6 hectare, met een verwachte oplevering in Q2 2023. Hoogwaardig afgewerkt en deze bedrijfsunit heeft de beste ZICHTLOCATIE van het bedrijfsgebouw, namelijk direct langs de A30. Daarnaast beschikt de bedrijfsunit over genoeg manoeuvreruimte, parkeergelegenheid en een vrije hoogte welke minimaal 10,5 meter zal bedragen. Dit is dé ideale locatie voor uw bedrijf om productief te ondernemen! Logistiek uitstekend gelegen nabij de op- en afritten van de A12 en A30 en in het midden van Nederland.

LIGGING:
Het complex wordt in 2022 gerealiseerd op een prominente locatie op industrieterrein BTA12 nabij de op- en afritten van de A12 en A30. Het complex wordt gerealiseerd op een goede zichtlocatie gezien de ligging langs de snelweg A30. Gegarandeerd een perfecte reclamelocatie. Vanwege de ligging op een hoeklocatie is het perceel van meerdere zijden bereikbaar.

Unit 5 | huisnummer 55 | bedrijfsruimte 2.180 m² | Vrije hoogte bedrijfshal ca. 10,5 meter | laaddock: 2 | Overheaddeuren: Min. 1 |

VOORZIENINGEN:
De bedrijfsunit kan in overleg met verhuurder worden voorzien van een kleine kantoorruimte met kantine en was- en kleedruimte (grootte in overleg). De bedrijfsunit beschikt over 2 laaddocks en een overheaddeur (4x5m). De bedrijfsunit wordt door verhuurder in basis voorzien van een elektrische installatie, verlichting, toilet(ten) en pantry. De unit wordt niet verwarmd.

ALGEMEEN:
De omgevingsvergunning voor de bouw is verleend en de bouw is van start gegaan.

BESTEMMING:
Bestemd voor bedrijven tot en met de categorie 3.2.

HUURPERIODE:
In overleg.

HUURBETALING:
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Het gehuurde dient op zondagen gesloten te zijn.

AANVAARDING:
In overleg.
+ Lees meer ›70 per m² / jaar
Bedrijfsoppervlakte: 4816 m2Totaal oppervlakte: 4816 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 12 Foto's
Plattegrond
Video