Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Brouwerstraat 2 kantoorruimte in BARNEVELD
Op de eerste verdieping van dit gebouw, gelegen boven een sfeervolle lunchroom midden in het hart van Barneveld, vindt u in totaal vijf kantoor- en/of vergaderruimtes. Het object beschikt over een tweetal eigen parkeerplaatsen en op loopafstand zijn meerdere betaalde parkeermogelijkheden gelegen (Torenplein, Achterdorpsstraat en Gowthorpeplein). Daarnaast bevindt u zich binnen 10 minuten op de snelwegen A30 en A1. Kantoorhouden in het bruisende centrum van Barneveld? Kom snel een kijkje nemen!

Ligging
Deze kantoorruimte ligt midden in het centrum van Barneveld. Vele voorzieningen zoals: supermarkt, winkels, restaurants e.d. zijn op loopafstand bereikbaar. Op een steenworp afstand zijn meerdere betaalde parkeermogelijkheden gelegen (Torenplein, Achterdorpsstraat en Gowthorpeplein). Daarnaast bevindt u zich binnen 10 minuten op de snelwegen A30 en A1.

Indeling
Gezamenlijke entree met de gebruiker van de 2e verdieping. Trapopgang naar de verdieping. Twee toiletgroepjes en een keukenopstelling met kantine. Archief/opbergruimte. Diverse kantoorruimten met gaaf uitzicht op de toren van Barneveld en het Torenplein.

Vloeroppervlakte
Ca. 155 m² (inclusief aandeel gemeenschappelijk ruimten)

Voorzieningen
- Pantry
- Toiletgroep en een wasbak
- Verlichting
- Airco units voor koeling en verwarming
- 2 parkeerplaatsen (achter Langstraat 15 te Barneveld)

Algemeen
Bouwjaar 1965

Bestemming
Enkelbestemming Centrum

Huurperiode
In overleg.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding
In overleg.
+ Lees meer ›1.495 per maand
Kantooroppervlakte: 155 m2Totaal oppervlakte: 155 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 12 Foto's
Plattegrond