Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Compagnieweg 5 kantoorruimte in BARNEVELD
OMSCHRIJVING: Comfortabele ZELFSTANDIGE KANTOORRUIMTE (turn key) gelegen op industrieterrein 'De Harselaar' met een totale vloeroppervlakte van ca. 500 m² verdeeld over de begane grond en 2e verdieping. Voldoende parkeergelegenheid naast het complex. De royale kantoorruimten kunnen tevens ingericht worden als vergaderruimte en/of leslokaal. Huur per bouwlaag is bespreekbaar.

LIGGING: Gelegen op industrieterrein "De Harselaar". Nabij op- en afritten van autosnelweg A-1 en A-30. Daarnaast is het Transferium met NS-station en bushalte op 10 minuten loopafstand gelegen.

INDELING: Begane grond: Centrale entree met trapopgang, liftinstallatie en toegang naar 3 ruime kantoorruimten. Vanuit kantoorruimte toegang naar toilet en pantry.
2e verdieping: Overloop met liftinstallatie, toegang naar diverse royale kantoorruimten, pantry, toiletgroep.

VLOEROPPERVLAKTE: Begane grond is ca. 200 m² / 2e verdieping: ruim 300 m².

VOORZIENINGEN: Het complex is voorzien van een lift,- brand,- en alarminstallatie, diverse schuimblussers, airco, luchtbehandelingsinstallatie. De kantoorruimten zijn voorzien van centrale verwarming, raambekleding, systeemplafonds, kabelgoten, aluminium kozijnen en de begane grond is voorzien van screens. Alle kantoorruimten zijn voorzien van beveiligde deuren middels code of druppel, draai- kiepramen en beschikken over veel lichtinval vanwege vele raampartijen. Er zijn 9 toegewezen parkeerplaatsen naast het pand en voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

HUURPERIODE: In overleg.

HUURBETALING: Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES: Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM.

AANVAARDING: In overleg.
+ Lees meer ›65 per m² / jaar
Kantooroppervlakte: 500 m2Totaal oppervlakte: 500 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 10 Foto's