VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD De Driest 18 bedrijfsruimte in Nijkerk
Een fantastische eyecatcher door de prominente hoeksituering en de opvallende luifel. Deze grote bedrijfsunit is in aanbouw en is medio 2022 gereed, beschikt over 279 m² (BVO) bedrijfsruimte op de begane grond en 103 m² (BVO) bedrijfsruimte op de verdieping (in te richten als showroom, kantoor- en/of opslagruimte). De bedrijfsunit wordt door en voor rekening van verhuurder afgebouwd (toilet, pantry, elektrische installatie, verlichting, kantine/kantoor).

Bij de unit horen maar liefst 6 eigen parkeerplaatsen. Gelegen op prominente zichtlocatie pal tegenover de McDonalds, het tankstation en wasboxencomplex. De zichtlocatie is perfect, en met name deze bedrijfsunit valt extra goed op. Voorzien van overheaddeuren aan voor- en achterzijde. Aan de achterzijde is er een ontsluitingsweg (5,5 meter breed) voor lang en zwaar vrachtverkeer.

LIGGING
Deze unit is gelegen in een nieuw te bouwen bedrijfsverzamelgebouw, welke wordt gerealiseerd op bedrijventerrein Arkervaart-West. Een perfecte locatie, want dankzij de ligging langs de A28 zijn bijvoorbeeld Amersfoort en Zwolle goed bereikbaar.

VLOEROPPERVLAKTE
Begane grond: 279 m² BVO
Verdieping: 103 m² BVO
De naastgelegen unit, De Driest 22, is ook beschikbaar voor de verhuur. Deze unit heeft een oppervlakte van 93 m² BVO op de begane grond en 47 m² BVO op de verdieping. Eventueel is het mogelijk om beide units gecombineerd te huren.

VOORZIENINGEN
De bedrijfsunit wordt door verhuurder in basis afgebouwd en is voorzien van twee elektrisch bedienbare overheaddeuren (voor en achter, elk 3,5 x 3,5 meter). De bedrijfsunit wordt standaard opgeleverd met een meterkast, elektrische installatie, verlichting, toilet, pantry, trap naar de verdieping met een te realiseren kantine/kantoorruimte. Loze slangen t.b.v. vloerverwarming zijn aanwezig. Een warmtepompinstallatie is niet bij de huurprijs inbegrepen maar kan tegen meerprijs wel worden geïnstalleerd.

BESTEMMING
Enkelbestemming Bedrijventerrein, bestemd voor bedrijven tot en met categorie 4.1.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Het gehuurde dient op zondagen gesloten te zijn.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›79 per m² / jaar
Bedrijfsoppervlakte: 382 m2Totaal oppervlakte: 382 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 17 Foto's
Plattegrond