VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD De Driest 22 bedrijfsruimte in Nijkerk
Nieuw te bouwen (in aanbouw) bedrijfsunit met 93 m² (BVO) op de begane grond en 47 m² (BVO) op de verdieping. De bedrijfsunit wordt basis afgebouwd en wordt voorzien van 10 zonnepanelen. Bij de unit behoren 3 eigen parkeerplaatsen. Verwachte oplevering medio 2022. De bedrijfsunit is voorzien van een overheaddeur aan de beide zijden, waardoor u gemakkelijk de unit binnen kunt rijden. Deze DUURZAME en ZELFSTANDIGE unit beschikt aan de achterzijde over een ontsluitingsweg (5,5 meter breed). Naastgelegen de McDonalds, het tankstation en wasboxencomplex.

Ligging:
Deze unit is gelegen in een nieuw te bouwen bedrijfsverzamelgebouw, welke wordt gerealiseerd op bedrijventerrein Arkervaart-West. Een perfecte locatie, want dankzij de ligging langs de A28 zijn bijvoorbeeld Amersfoort en Zwolle goed bereikbaar.

Vloeroppervlakte:
Begane grond: 93 m² BVO
Verdieping: 47 m² BVO

Voorzieningen:
De unit wordt voorzien van twee elektrisch bedienbare overheaddeuren (elk 3,5 x 3,5 meter). De unit wordt standaard opgeleverd met een meterkast (water- en elektriciteitsaansluiting), elektrische installatie, 10 zonnepanelen, verlichting, toilet, pantry, data CAT6 aansluitpunt op de verdieping en trap naar de verdieping.

Bestemming:
Enkelbestemming Bedrijventerrein, bestemd voor bedrijven tot en met categorie 4.1

Huurperiode:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Het gehuurde dient op zondagen gesloten te zijn.
Huurder zal aan verhuurder, naast de huurprijs, een vergoeding betalen van € 100,- excl. BTW per maand voor de aanwezigheid van de zonnepanelen.

Aanvaarding:
Na oplevering nieuwbouw, naar verwachting medio 2022.
+ Lees meer ›1.150 per maand
Bedrijfsoppervlakte: 140 m2Totaal oppervlakte: 140 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 19 Foto's
Plattegrond