VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD De Driest 4 bedrijfsruimte in Nijkerk
In aanbouw zijnde bedrijfsunit (hoekunit) met 119 m² (BVO) op de begane grond en 51 m² (BVO) op de verdieping. De unit beschikt over fraaie raampartijen, bij de unit behoren 4 eigen parkeerplaatsen. Gelegen op TOP locatie in bedrijfsverzamelgebouw pal tegenover de McDonalds, het tankstation en wasboxencomplex. Verwachte oplevering medio 2022. De op- en afritten van de A1 en A30 liggen nabij de bedrijfsunit.

Ligging:
Deze unit is gelegen in een nieuw te bouwen bedrijfsverzamelgebouw, welke wordt gerealiseerd op bedrijventerrein Arkervaart-West. Een perfecte locatie, want dankzij de ligging langs de A28 zijn bijvoorbeeld Amersfoort en Zwolle goed bereikbaar.

Vloeroppervlakte:
Begane grond: 119 m² BVO
Verdieping: 51 m² BVO

Voorzieningen:
De unit wordt voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur (3,5 x 3,4 meter). De unit wordt standaard opgeleverd met een meterkast (water- en elektriciteitsaansluiting), elektrische installatie, verlichting, toilet, pantry en trap naar de verdieping. Tevens wordt de unit voorzien van loze slangen t.b.v. vloerverwarming (excl. Installatie). Maatwerkafbouw bespreekbaar.

Bestemming:
Enkelbestemming Bedrijventerrein, bestemd voor bedrijven tot en met categorie 4.1

Huurperiode:
In overleg

Huurbetaling:
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerhuisstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding:
In overleg
+ Lees meer ›89 per m² / jaar
Bedrijfsoppervlakte: 170 m2Totaal oppervlakte: 170 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 12 Foto's
Plattegrond