verhuurd
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht verhuurd De Landweer 3A bedrijfsruimte in BARNEVELD
OMSCHRIJVING: Recent gebouwd bedrijfsgebouw met laaddock én overheaddeur (5 x 4,5 m) en groot voorterrein op industrieterrein De Harselaar West-West. De totale vloeroppervlakte van de bedrijfsruimte (met een vrije hoogte van 9 meter) bedraagt ca. 2.000 m². Realisatie van inpandige kantoorruimte mogelijk!

LIGGING: De bedrijfsruimte is gelegen op het nieuwe bedrijventerrein De Harselaar West-West, in de oksel van de A1 en A30. Een goed bereikbare locatie, op steenworp afstand van de op- en afritten van beide snelwegen.

INDELING: De bedrijfsruimte is ca. 20 meter breed en ca. 100 meter diep. Aan de voorzijde voorzien van glaspui met entree waardoor realisatie van een inpandig kantoor mogelijk is.

AFMETINGEN: De vloeroppervlakte van de bedrijfshal is ca. 2.000 m². De overheaddeur is 5 x 4,5 meter. De vrije hoogte bedraagt 9 meter.

VOORZIENINGEN: De bedrijfsruimte is rondom voorzien van een buizensysteem t.b.v. opslag van Big Bags. Tevens voorzien van toilet, elektrische installatie, explosie vrije verlichting, krachtstroom, brandhaspels en een alarminstallatie.

ALGEMEEN: Bouwjaar 2017.

HUURPERIODE: 5 + 5 jaar.

HUURBETALING: Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES: Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING: Vanaf ca. 1 oktober 2019.
+ Lees meer ›52 per m² / jaar
Bedrijfsoppervlakte: 2000 m2Totaal oppervlakte: 2000 m2Bouwjaar: 2017


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 12 Foto's