Verkocht o.v.
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Verkocht o.v. De Spil kavel D3 0ong in KOOTWIJKERBROEK
OMSCHRIJVING: Ondernemer, grijp uw kans! Wordt uw bedrijf op één van de laatste 4 bedrijfsmatige bouwkavels op Puurveen gevestigd? Wij bieden u deze 4 bouwkavels bedrijfsgrond aan met bedrijfsbestemmingen waarvan er op 1 kavel een bedrijfswoning is toegestaan. De kavels zijn gelegen op bedrijventerrein Puurveen, nabij het centrum van Kootwijkerbroek.

LIGGING: De kavels zijn gelegen op industrieterrein Puurveen te Kootwijkerbroek. Dit bedrijventerrein is een relatief jong bedrijventerrein met een fraaie uitstraling. Het bedrijventerrein is gesitueerd nabij het centrum van Kootwijkerbroek waardoor diverse voorzieningen, waaronder supermarkt en bouwmarkt op loopafstand aanwezig zijn.
Bedrijventerrein Puurveen is gelegen op ca. 10 minuten rijafstand van de snelwegen A1 (Amsterdam-Hengelo) en A30 (Barneveld-Ede).

ALGEMEEN EN BESTEMMING:
Kavel B: heeft een totale vloeroppervlakte van ca. 1.480 m². Deze kavel heeft als bestemming GEMENGD met functieaanduiding bedrijf (bedrijven A en B1). Deze kavel kan gecombineerd worden met kavel C.

Kavel C: heeft een totale vloeroppervlakte van ca. 916 m². Deze kavel heeft als bestemming GEMENGD met functieaanduiding bedrijf (bedrijven A en B1). Deze kavel kan gecombineerd worden met kavel B.

Kavel C11-b: heeft een totale vloeroppervlakte van ca. 1.548 m² waarvan ca. 210 m² als bestemming 'GROEN' heeft. De hoofdelijke bestemming is BEDRIJF (bedrijven A en B).

Kavel D3: heeft een totale vloeroppervlakte van ca. 2.325 m². Deze kavel heeft de bestemming BEDRIJF (bedrijven A en B) en op de kavel is tevens een bedrijfswoning toegestaan.

De bouwkavels worden "kosten koper" verkocht. Dit betekent dat notaris- en kadasterkosten voor rekening van koper komen. Over de koopsom is tevens BTW verschuldigd.

AANVAARDING: In overleg. De koop kan geschieden onder voorbehoud verkrijgen omgevingsvergunning.
+ Lees meer ›510.000 k.k.


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 3 Foto's