VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD De Voorpost 3 bedrijfsruimte in STROE
Een hoogwaardige bedrijfsunit (hoekunit) met een totale vloeroppervlakte van 323 m² (BVO begane grond en verdieping) op een goede locatie in Stroe! De bedrijfsunit wordt afgebouwd en bevindt zich in een klein bedrijfsverzamelgebouw (in aanbouw) welke is gesitueerd op een goed bereikbare locatie (achter de Tolnegenweg 8) nabij de A-1 (op- en afrit 17).

Ligging:
De bedrijfsunit is in aanbouw (in afronding) op een kleinschalig, nieuw bedrijventerrein in Stroe. Uitvalswegen (zoals de A1 en A30) zijn op enkele minuten afstand bereikbaar. Barneveld, Apeldoorn, Amersfoort, Putten en Voorthuizen liggen tevens op goede rijafstand.

Indeling:
Entree middels overheaddeur of loopdeuren. Er is zowel een trapopgang als extra stijgpunt aanwezig voor het verplaatsen van goederen naar de verdiepingsvloer. Daarnaast zijn er stopcontacten door de gehele bedrijfsruimte heen. Op de verdieping bevindt zich de toilet en een wasbak. Maatwerk afbouw is in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Vloeroppervlakte:
Begane grond: 164 m² BVO
Verdieping: 159 m² BVO

Voorzieningen:
De bedrijfsunit wordt casco opgeleverd met nutsvoorzieningen (elektriciteits- en wateraansluiting), groepenkast, trapopgang, loze leidingen. loze slangen t.b.v. vloerverwarming en diverse wandcontactdozen. Het buitenterrein wordt bestraat.

Bestemming:
Enkelbestemming ‘Bedrijf – 2’, bestemd voor bedrijven onder de categorieën A en B1 en voor ‘specifieke vorm van detailhandel – webwinkel A (bijlagen met type bedrijven zijn op te vragen via de makelaar).

Bijzondere bepalingen:
Op de koop en de levering zijn, voor zover nog van belang, van toepassing een deel van de "Algemene voorwaarden voor de verkoop van percelen bouwterrein/industrieterrein door de gemeente Barneveld".

Koper is verplicht om aangesloten te worden en te blijven van de nieuw op te richten stichting met als doel zich in te zetten ten behoeve van de veiligheid en het beheer van de aangesloten bedrijventerreinen te Stroe. Deze verplichting zal bij doorverkoop van het registergoed door middel van een kettingbeding worden opgelegd aan de rechtsopvolgers van de Koper. Het inschrijfgeld bedraagt € 1.000,- per bedrijf. De lidmaatschapsbijdrage zal het eerste jaar € 200,- per bedrijf bedragen en zal jaarlijks worden geïndexeerd. Het verbod om het lidmaatschap op te zeggen zal worden opgenomen als een kwalitatieve verplichting zoals bedoeld in artikel 6:252 BW in de akte(n) van levering.

Aanvaarding:
In overleg.
+ Lees meer ›449.000 v.o.n.
Bedrijfsoppervlakte: 323 m2Totaal oppervlakte: 323 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 8 Foto's
Plattegrond