VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Dijkje 6 winkelruimte in BARNEVELD
Multifunctionele kantoor-, winkel- en/of praktijkruimte, gelegen op een mooie locatie midden in het levendige centrum van Barneveld. De totale oppervlakte bedraagt ca. 40 m² en is volledig op de begane grond gelegen. Goede etalagemogelijkheden dankzij de raampartijen over de gehele breedte van het pand. Uiteraard beschikt het object ook over een gezamenlijke pantry en toilet.
Een ideaal pand, zeer geschikt voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld bedrijven uit de dienstverlenende sector of welzijnsinstellingen, een schoonheidssalon of als commerciële ruimte.

LIGGING
Het Dijkje is dé verbinding tussen de Jan van Schaffelaarstraat en het Raadhuisplein/Nieuwstraat en ligt dus midden in het centrum. U vindt hier een divers aanbod van winkels en horecagelegenheden. Er zijn diverse landelijke winkels gevestigd, zoals de Hema, Kruitvat en Blokker. Het aanbod wordt afgewisseld met bekende lokale en regionale formules.
Het Dijkje is een auto- en (gedeeltelijk) fietsvrij gedeelte van het centrum. In de nabije omgeving is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid beschikbaar.

INDELING
Winkelruimte met daarachter pantry en toilet.

VLOEROPPERVLAKTE
Het totale voor de verhuur beschikbare vloeroppervlak bedraagt 40 m². Er is reeds 40 m² verhuurd aan een beautysalon. In geval de resterende ruimte wordt verhuurd, zal de huidige beschikbare ruimte nog door verhuurder worden gesplitst. De foto’s geven de huidige situatie weer.!

VOORZIENINGEN
- De gehele winkelruimte is voorzien van vloerbedekking.
- Systeemplafond
- CV-ketel met convectoren
- Pantry met spoelbak (gezamenlijk gebruik)
- Toilet (gezamenlijk gebruik)

ALGEMEEN
Bouwjaar 1978.

BESTEMMING
Enkelbestemming: centrum. Geschikt voor diverse soorten detailhandel.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›125 per m² / jaar
Winkeloppervlakte: 40 m2Totaal oppervlakte: 40 m2Bouwjaar: 1978


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 13 Foto's
Plattegrond