VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Dorpsstraat 229 winkelruimte in SCHERPENZEEL
In het gezellige en levendige winkelcentrum van Scherpenzeel bieden wij deze winkelruimte met een totale oppervlakte van 135 m² aan. Het bestemmingsplan geeft aan dat gemengde doeleinden is toegestaan, hieronder wordt verstaan detailhandel, dienstverlening, horeca (lunchroom), kantoren en maatschappelijke doeleinden. Dit maakt dat dit een pand is met vele mogelijkheden, mede gezien oppervlakte, bereikbaarheid en ligging in centrum. Bij het pand is eigen buitenruimte/binnenplaats met bergingen beschikbaar, ideaal voor bijvoorbeeld een terras of als opslagruimte. Deelverhuur is bespreekbaar!

LIGGING
De Dorpsstraat is een van de winkelstraten in het gezellige centrum van Scherpenzeel. U vindt hier een divers aanbod aan winkels en horecagelegenheden die de inwoners van Scherpenzeel en de omliggende dorpen weten aan te trekken. Het centrum heeft een mooie mix van lokale ondernemers en nationaal opererende ondernemingen. De Dorpsstraat is per auto, fiets en openbaar vervoer goed bereikbaar. In de nabije omgeving is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

INDELING
Entree, winkelruimte, achterin de winkelruimte is een afgesloten kantoorruimte en tevens is er een toiletruimte.

VLOEROPPERVLAKTE
Oppervlakte winkelruimte: 125 m².
Oppervlakte kantoorruimte/opslagruimte/toilet: 15 m².
Deelverhuur is bespreekbaar.

VOORZIENINGEN
Systeemplafonds;
Toilet;
Airco.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›125 per m² / jaar
Winkeloppervlakte: 135 m2Totaal oppervlakte: 135 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 10 Foto's