VERKOCHT
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERKOCHT Dortmundstraat 6F bedrijfsruimte in DEVENTER
Schitterend gelegen bedrijfsunit gesitueerd in het fraaie nieuwbouwproject ‘De Kade’. Kenmerkend voor dit gebouw is de goede bereikbaarheid, de prachtige zichtlocatie en drie eigen parkeerplaatsen voor de deur. De bedrijfsunit heeft een oppervlakte van ca. 170 m² (BVO en verdeeld over twee verdiepingen) en beschikt over een betonnen verdiepingsvloer die naar wens is in te delen. De naastgelegen bedrijfsunit (Dortmundstraat 6G) is ook te koop waardoor deze twee bedrijfsunits ook gecombineerd kunnen worden.

Daarnaast beschikt deze unit over een mantelbuis, welke vanuit de meterkast naar de parkeerplaats loopt, ten behoeve van het elektrisch laden en is de unit aangesloten bij een glasvezelcollectief, welke is opgezet vanuit de VvE. Ook zijn er slangen ten behoeve van vloerverwarming aangelegd.

Unitnummer 17 (Dortmundstraat 6F) | aantal parkeerplaatsen: 3 (indexnummers: 17, 70, 71 en 72) | opp. begane grond (BVO): 85 m² | opp. verdieping (BVO) 85 m².

Bedrijfsverzamelgebouw 'De Kade'

- Perfect bereikbaar
- Gelegen op een prachtige zichtlocatie
- Nabij Woonboulevard De Snipperling
- Eigen architectuur
- Parkeergelegenheid voor de deur
- Prima ontsluiting van het gebouw
- Uitstekend materiaalgebruik
- Goede isolatiewaarden

Door de zeer aansprekende en bijzondere architectuur, samen met de prima ligging van dit gebouw, verzekert u zich van een fantastische werkplek en locatie van uw bedrijf. Door de duidelijke herkenbaarheid zal het voor uw klanten geen probleem zijn uw bedrijf te vinden. Neem daarbij de perfecte ligging op het bedrijventerrein 'Kloosterlanden' en u heeft de plek gevonden voor uw bedrijf. Kortom ook hier is nagedacht over het optimale gebruik van uw ruimte in dit bedrijfsverzamelgebouw. De bedrijfsunits worden onderdeel van de op te richten Vereniging van Eigenaren. De weg om de units wordt eigendom van de VVE.

De verkoopprijs is exclusief BTW en exclusief notariskosten voor de eigendomsoverdracht. Deze komen voor rekening van koper. Aangezien de bedrijfsunit nog niet in gebruik is genomen, is er over de koopsom geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

Bestemming: Enkelbestemming Bedrijventerrein, bestemd voor bedrijven tot en met categorie 3.1. Functieaanduiding: detailhandel volumineus.

De bouw van dit project wordt verzorgd door bouwbedrijf Bouwvallei B.V. uit Ede en is op dit moment gestart. De oplevering wordt verwacht in het vierde kwartaal van 2022.
+ Lees meer ›215.000 v.o.n.
Bedrijfsoppervlakte: 340 m2Totaal oppervlakte: 340 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 16 Foto's
Plattegrond