VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Dortmundstraat 6X bedrijfsruimte in DEVENTER
Een schitterend gelegen volledig afgebouwde en instapklare bedrijfsunit met kantoor- en berdrijfsruimte. Kenmerkend voor project ‘De Kade’ is de goede bereikbaarheid, de prachtige zichtlocatie en drie eigen parkeerplaatsen per bedrijfsunit voor de deur. De bedrijfsunit heeft een oppervlakte van ca. 170 m² (BVO en verdeeld over twee bouwlagen).

Ligging
Het bedrijfsverzamelgebouw is gerealiseerd tussen twee gerenommeerde autobedrijven, op korte afstand van Woonboulevard De Snipperling. Bedrijventerrein ‘Kloosterlanden’ is gunstig gelegen nabij de op- en afrit van de A1.

Indeling
Toegang middels loopdeur en overheaddeur. Onder de trap bevindt zich de toilet. Trapopgang naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping bevindt zich aan de voorzijde een kantoorruimte incl. pantry.

Vloeroppervlakte
Begane grond ca. 85 m² BVO
Eerste verdieping ca. 85 m² BVO

Voorzieningen
Begane grond: elektrische installatie, verlichting, toilet, dubbele wastafel.
Verdieping: Kantoorruimte met laminaatvloer, split aircounit (t.b.v. verwarming en koeling), wandafwerking, systeemplafonds, LED-verlichting, data/elektra en keuken v.v. inbouwapparatuur.
Opslagruimte achter kantoor met verlichting en wandcontactdozen.

Algemeen
Bouwjaar 2022

Bestemming
Enkelbestemming Bedrijventerrein, bestemd voor bedrijven tot en met categorie 3.1
Functieaanduiding: detailhandel volumineus.

Huurperiode
In overleg

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding
In overleg.
+ Lees meer ›1.175 per maand
Bedrijfsoppervlakte: 170 m2Totaal oppervlakte: 170 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 17 Foto's
Plattegrond
Video