VERKOCHT
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERKOCHT Elspeterweg 71A 6 bedrijfsruimte in UDDEL
Luxe en afgebouwde bedrijfsunit met kantoor- en opslagruimte. De bedrijfsunit is gelegen op een gunstige zichtlocatie, nabij de entree van het nieuwe bedrijventerrein. De bedrijfsunit wordt compleet afgebouwd en voorzien van een keuken, toilet, wastafel, systeemplafond, airco met verwarming, verlichting en elektra. De bedrijfsunit is voorzien van 3 eigen parkeerplaatsen en beschikt over voldoende manoeuvreruimte. Kortom, genoeg wensen op één locatie!

Ligging
Het nieuwbouwproject is gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein aan de Elspeterweg te Uddel. Daarnaast rijdt u binnen 15 minuten van en naar de op- en afritten van A1 (afrit 18 Kootwijk) en de A28 (afrit 14 Elspeet).

Indeling
Toegang middels loopdeur en overheaddeur. Trapopgang naar de kantoor- en opslagruimte op de verdieping. Exacte indeling bespreekbaar.

Vloeroppervlakte
Begane grond: ca. 94 m² BVO
Eerste verdieping: ca. 94 m² BVO

Voorzieningen
- Keukenblok
- Verlichting in de gehele bedrijfsunit
- Toilet met fonteintje
- Kantoor- en opslagruimte worden gescheiden middels geïsoleerde wanden.
- Systeemplafond
- Airco
- Meterkast
- Sparing in de verdiepingsvloer
- 3 eigen parkeerplaatsen

Algemeen
Verwachte oplevering Q3 2023.

Bestemming
Enkelbestemming Bedrijventerrein, Bedrijf tot en met categorie 3.2

Huurperiode
In overleg.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Het gehuurde dient op zondagen gesloten te zijn.

Aanvaarding
In overleg.
+ Lees meer ›1.395 per maand
Bedrijfsoppervlakte: 188 m2Totaal oppervlakte: 188 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 8 Foto's
Video