VERKOCHT
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERKOCHT Energieweg 30A bedrijfsruimte in BARNEVELD
In 2010 is op Harselaar-Oost dit opvallende bedrijfsgebouw nieuw gebouwd. Met een vrije hoogte van ca. 13 meter, zwaar uitgevoerde constructie en vloeren, 2 kraanbanen en een overheaddeur van 8 x 8 meter is het woord ‘UNIEK’ zeker op zijn plaats. Onder andere voorzien van ruim 190 zonnepanelen, een spuitcabine en nette kantoorruimten.

INDELING
Begane grond: bedrijfshal (bereikbaar middels overheaddeur) met betonnen entresol. Voorzien van werkplaats met afzuiging en spuitcabine.
Tevens treft u op de begane grond een kantoor/entree aan met daarachter een wasruimte en toiletten. Daarboven drie bouwlagen met kantine (1e verdieping) en kantoren (2e en 3e verdieping).

LIGGING
Gelegen op goede zichtlocatie op het oostelijk deel van industrieterrein De Harselaar, nabij de op- en afritten van de autosnelwegen A1 en A30. Diverse industriële-, transport- en handelsbedrijven in de nabije omgeving. Goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid voor het pand.

VOORZIENINGEN
Het bedrijfspand is in 2010 gebouwd en is opgebouwd middels een zware stalen constructie, gevels van sandwichpanelen, een stalen dak met dakbedekking en betonnen (verdiepings)vloeren (vloeren van kantoorruimten zijn voorzien van vloerverwarming). Het bedrijfspand is optimaal geïsoleerd.

Vanwege de aanwezigheid van een zware kraanbaan (met bovenloopkraan van 25 ton, ter overname) en een 2e kraanbaan (met bovenloopkraan van 5 ton, ter overname) is het pand voorzien van zwaarder uitgevoerde vloeren, funderingen en staalconstructies.
• De vrije hoogte is ca. 13 meter.
• Verlichting en afzuiging zijn aanwezig.
• Overheaddeur van 8 x 8 meter.
• Dak is voorzien van 192 zonnepanelen
• Pantry met keukenblok.
• Kantoren met ledverlichting en systeemplafonds.
+ Lees meer ›949.000 k.k.
Bedrijfsoppervlakte: 846 m2Kantooroppervlakte: 228 m2Totaal oppervlakte: 1074 m2Bouwjaar: 2010


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 24 Foto's
Plattegrond
360 °
Video