VERHUURD
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht VERHUURD Energieweg 4 kantoorruimte in BARNEVELD
OMSCHRIJVING
In de entree van bedrijventerrein de Harselaar, op perfecte zichtlocatie gelegen, representatief bedrijfspand met circa 1.000 m² bedrijfsruimte. Logistiek uitstekend gelegen nabij de op- en afritten van de snelwegen A1 en A30 en in het midden van Nederland.

LIGGING
Het bedrijfspand is gesitueerd op bedrijventerrein de Harselaar. Het pand heeft een goede logistieke verbinding vanwege de centrale ligging (midden van het land) en de goede bereikbaarheid dankzij de snelwegen A1 en A30. Het pand is gelegen aan een drukke, doorgaande weg en biedt hierdoor een goede mogelijkheid voor gevelreclame. Op eigen terrein en in de nabije omgeving is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Voldoende manoeuvreerruimte naast het pand.

INDELING
De bedrijfsruimte is gesitueerd op de begane grond (ca. 950 m²) en heeft een vrije hoogte van 5,8 meter. Op de begane grond bevind zich een werkplaatskantoor, een kantine en een toiletgroep. Twee entresolvloeren beschikbaar (waarvan 60 m² goed bruikbaar).
Aan de achterzijde van het pand is een afsluitbaar buitenterrein gelegen voor opslag of stalling.

VOORZIENINGEN
In de bedrijfsruimte zijn de volgende voorzieningen aanwezig:
• Diverse overheaddeuren (voor- en zijgevel)
• Verwarming middels c.v. gestookte heaters
• Voldoende krachtstroom
• Luchtleidingen
• Entresolvloeren
• Kantine
• Toiletgroep
• Meterkast met elektrische installaties (3 x 160 A)
• Alarminstallatie (ter overname van huidige huurder)

Het terrein is bestraat en aan de linkerzijde van het pand is een toegangspoort/hek bevestigd om het terrein aan de linkerzijde af te kunnen sluiten.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.
+ Lees meer ›42,50 per m² / jaar


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 10 Foto's
Plattegrond