Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Energieweg 52 kantoorruimte in BARNEVELD
Aan de Energieweg 32-56 bieden wij u DIVERSE REPRESENTATIEVE KANTOORUNITS aan. Glasvezelaansluiting wordt op aanvraag beschikbaar gemaakt. Bent u (tijdelijk) op zoek naar een instapklare en gemeubileerde kantoorruimte? Wilt u een all-in huurprijs? Of zoekt u (tijdelijke) bedrijfsruimte voor lichte productieactiviteiten? Met deze kantoorunits tussen de 60 en ca. 500 m² kan aan nagenoeg al uw wensen voldaan worden! Zeer centraal in Nederland gelegen direct bij de op- en afritten van de A-1 en A-30. De bijgevoegde foto's en video geven een impressie van een gerenoveerde en gemeubileerde kantoorunit.

OMSCHRIJVING: Op een prachtig gelegen zichtlocatie bieden wij u deze kantoorruimte aan van 150 m² op de eerste verdieping. Door de ideale ligging van dit object beschikt u over een mooi uitzicht. Tevens is het object gelegen nabij de op en afritten van de A-1 en A-30 en op rijafstand van Barneveld Centrum.

FLEXIBEL HUREN: Voor zover als mogelijk wordt aan uw eigen specifieke wensen tegemoet gekomen. Flexibiliteit is daarbij het sleutelwoord. Wij staan klaar om met u mee te denken over de mogelijkheden welke passen bij uw persoonlijke situatie.

DIVERSE HUUR OPTIES: De kantoorunits kunnen onder ander gehuurd worden onder de volgende condities:
- Met een all-in pakket (inclusief gas/water/elektriciteit en internet)
- Tijdelijk (vanaf 2 weken is bespreekbaar)
- Met renovatiepakket (vloer/wanden/plafond)
- Gemeubileerd met werkplekken
- Als productieruimte voor lichte productie-/assemblagewerkzaamheden
Dit alles tegen zeer marktconforme huurprijzen!

Zie voor meer info artikel Zakenmarkt: https://issuu.com/zakenmarkt150467/docs/zmfoodvalley2_2016_lr_/12

LIGGING: Gelegen op industrieterrein "De Harselaar". Nabij op- en afritten van autosnelweg A-1 en A-30 en nabij het centrum van Barneveld.

VOORZIENINGEN: Systeemplafonds met lichtbakken en airco, datagoten met aansluitingen, radiatoren en draai -/ kiepramen voorzien van zonwering aan de binnenzijde. Parkeergelegenheid op eigen terrein. In diverse kantoorunits is een liftinstallatie aanwezig.

HUURPERIODE: In overleg, mogelijk vanaf 2 weken.

HUURBETALING: Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING:Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES: Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING: In overleg.
+ Lees meer ›55 per m² / jaar
Kantooroppervlakte: 150 m2Totaal oppervlakte: 150 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 18 Foto's
360 °
Video