Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Energieweg 60- 62 winkelruimte in BARNEVELD
Multifunctioneel bedrijfscomplex met verschillende mogelijkheden. Totale vloeroppervlakte bedraagt 930 m², verdeeld over verschillende bouwlagen.
Het pand is gelegen op een prominente hoeklocatie. Circa 10 parkeerplaatsen op eigen terrein. Ideaal voor een combinatie met showroom (business to business) met kantoor en magazijn. Ter plaatse van de tweede verdieping bevindt zich een ruim dakterras (gecombineerd met het aangrenzende complex). De bereikbaarheid van het bedrijfscomplex is optimaal te noemen door de ligging nabij de op- en afritten van de A1. Tevens bevindt zich het treinstation Barneveld-Noord op loopafstand.

LIGGING
Het bedrijfspand is gesitueerd op Bedrijventerrein Harselaar-Oost. De bereikbaarheid van het bedrijfscomplex is optimaal te noemen door de ligging nabij de op- en afritten van de A1. Tevens bevindt zich het treinstation Barneveld-Noord op loopafstand.

VLOEROPPERVLAKTE
BG: kantoorruimte: ca. 240 m² (ook ideaal om in te richten als showroom of magazijn)
BG: bedrijfsruimte: ca. 175 m² (momenteel ingericht als kantoorruimte en kantine)
1e verd. kantoorruimte: ca. 240 m²
2e verd. kantoorruimte: ca. 275 m²

OPLEVERINGSNIVEAU
Kantoorruimte: Representatieve entree, systeemplafonds voorzien van verlichtingsarmaturen, kabelgoten met aansluitingen voor elektra en data-aansluitpunten, airconditioning (gedeeltelijk), midden CV ketels en paneelradiatoren, Draai-/kiepramen (aluminium kozijnen voorzien van zonwering aan de binnenzijde, liftinstallatie, pantry (per bouwlaag), toiletgroepen (per bouwlaag) en dakterras.
Bedrijfsruimte (momenteel ingericht als kantoorruimte en kantine): Verlichtingsarmaturen, overheaddeur, verwarming via gaskachel, vrije hoogte ca. 6, 25 meter.

ALGEMEEN
Bouwjaar is 1997 (bron: BAG-Viewer).
Dakbedekking (bovenlaag) is in 2018 vervangen.
Momenteel is de bedrijfsruimte ingericht als kantoor-/kantine, welke op eenvoudige wijze aangepast kan worden, mede door het aanbrengen van overheaddeuren (zie impressietekeningen).

KADASTRALE AANDUIDING
Gemeente Voorthuizen, sectie G, nummer 4572 (gedeeltelijk), perceelgrootte ca. 650 m² (geschat). De exacte meting van het kadastraal dient te worden uitgevoerd door het Kadaster.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huur: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.
Verkoop: 10 % van de koopsom.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.
Notariskeuze: door koper te bepalen.

VERKOOP/VERHUUR CONDITIES/-VOORWAARDEN
Aanvaarding in overleg. Het object is gedeeltelijk verhuurd ter plaatse van de begane grond (ca. 175 m²), deze gegevens zijn op te vragen bij ons kantoor.
+ Lees meer ›595.000 k.k.
Winkeloppervlakte: 240 m2Totaal oppervlakte: 240 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 15 Foto's
Plattegrond