Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Gildeweg 15+ 15A kantoorruimte in BARNEVELD
Bent u die ondernemer die op zoek is naar werk- en woonruimte op één locatie? Dan heeft u die nu gevonden! Op een ideale locatie op De Harselaar vindt u dit vrijstaande kantoorgebouw met een riant penthouse. Door de bestemming ‘gemengd’ zijn de kantoor-/praktijkruimten multifunctioneel inzetbaar! En het riante penthouse (met dakterras) op de tweede verdieping is ideale basis om uw nieuwe (t)huis te worden!

- Bestemd voor kinderopvang, maar ook zeker geschikt als werkplaats, magazijn, kantoor of praktijkruimte!
- Veel lichtinval dankzij raampartijen rondom!

Indeling begane grond
Centrale entree met toegang naar de kantoorruimten. In de hal bevindt zich ook de trapopgang en liftinstallatie naar de eerste verdieping. De begane grond telt drie grote kantoorruimten met diverse spreekkamers/archiefruimten. Ook bevindt zich op de begane grond een toiletgroep en pantry. Tevens is er een garage aanwezig. De begane grond kan ook prima fungeren als werkplaats of magazijnruimte.

Indeling eerste verdieping
Centrale overloop met toegang naar de kantoorruimten en trapopgang/liftinstallatie naar de tweede verdieping. Op deze verdieping zijn drie grote kantoorruimten aanwezig, elk voorzien van twee aparte spreekkamers/archiefruimten. Vanuit de kantoorruimte aan de voorzijde van het pand is er toegang naar het dakterras en de brandtrap.

Buitenterrein
Op het buitenterrein kan een royale parkeervoorziening worden gerealiseerd voor ca. 15 auto’s.

Vloeroppervlakte
Begane grond: ca. 260 m².
Eerste verdieping: ca. 210 m².

Voorzieningen
We kunnen wel stellen dat dit pand van alle benodigde gemakken is voorzien, wat het tot een ideale woon- en werkplek maakt! Het pand is voorzien van:
- Dak-, vloer- en muurisolatie
- CV, i.c.m. vloerverwarming
- Systeemplafonds
- Plavuizenvloer
- Liftinstallatie
- Brandmeldinstallatie, rookmelders en brandhaspels
- Noodverlichting
- Mechanische afzuiging
- Pantry (b.g.) met o.a. een spoelbak, magnetron/oven en koelkast

Het pand is rolstoelvriendelijk vanwege extra brede deuren en een liftinstallatie. Hierdoor is het pand niet alleen geschikt als kantoor, maar ook inzetbaar voor bijvoorbeeld kinderopvang, revalidatiecentrum, fysiotherapie of fitnessruimte. Met natuurlijk de mogelijkheid tot bewoning van het penthouse.


Penthouse
Het royale penthouse is gesitueerd op de tweede verdieping van het gebouw en is te bereiken middels een trap en lift. De oppervlakte van de woning is ca. 135 m² met een dakterras van ca. 70 m². Het penthouse kan natuurlijk ook bij het kantoorgedeelte getrokken worden en bijvoorbeeld fungeren als vergader- en/of lunchruimten.

Toilet en badkamer
De toilet is geheel betegeld en voorzien van een fonteintje. De badkamer is voorzien van een ligbad, 2e toilet en een riant badmeubel met twee wastafels.

Keuken
De keuken is voorzien van magnetron, spoelbak, kookplaat en afzuiger.

Slaapkamers
Het penthouse heeft drie slaapkamers, alle drie met veel lichtinval.

Dakterras
Het penthouse beschikt over een zeer ruim dakterras op het zuiden van 70 m². Een klein gedeelte van het dakterras is overdekt.
+ Lees meer ›595.000 k.k.
Kantooroppervlakte: 470 m2Totaal oppervlakte: 470 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 26 Foto's
Plattegrond