Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Gildeweg 22 bedrijfsruimte in BARNEVELD
Op zoek naar een bedrijfshal met net kantoor en veel buitenruimte? Dan is dit object met een ruim voor- en achterterrein zeker interessant voor u!
Wij bieden u te huur aan: een bedrijfshal van ca. 540 m², met een zeer ruim voor- en achterterrein. Ideaal voor bijvoorbeeld opslag! Perceeloppervlakte van maar liefst ruim 1.900 m².

Ligging:
Royaal gelegen op industrieterrein De Harselaar, op korte afstand van de op- en afritten van de A1. Zeer goed bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid.

Indeling:
Het bedrijfspand (32x20 m.) bestaat op de begane grond uit een bedrijfshal, 2 ruime kantoren, kantine met keukenblok, toiletruimte (met voorportaal en urinoir) en c.v.-ruimte.
Op de verdieping bevindt zich een verouderd kantoor en is veel bergruimte aanwezig.

Vloeroppervlakte:
Bedrijfshal: 540 m²
Kantoren: b.g. 100 m²
Kantine: 20 m²
Bouwjaar: 1972

Voorzieningen:
Het bedrijfspand is voorzien van twee overheaddeuren, aan zowel de voor- als achterzijde van het pand. Vrije hoogte varieert van 4 tot 7 meter. Kantoren zijn voorzien van airco’s.

Bestemming:
het bedrijfspand heeft de bestemming bedrijventerrein, bestemd voor bedrijven van categorie 3.1 tot en met categorie 4.2.

Huurperiode: in overleg
Aanvaarding: in overleg
Huurbetaling: per maand/kwartaal vooruit.
Huurprijsaanpassing: jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandelijks-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Zekerheidsstelling: bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.
+ Lees meer ›32.500 per jaar
Bedrijfsoppervlakte: 540 m2Kantooroppervlakte: 100 m2Totaal oppervlakte: 640 m2Bouwjaar: 1972


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 9 Foto's