verhuurd
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht verhuurd Gildeweg 6a bedrijfsruimte in BARNEVELD
Zeer complete bedrijfsruimte/werkplaats op goede bereikbare locatie op De Harselaar. Totale vloeroppervlakte bedraagt 460 m². Het pand is momenteel in gebruik als autobedrijf. Tevens is het pand ook zeer geschikt voor opslag-, productie- of handelsbedrijf.

LIGGING
Gelegen op industrieterrein De Harselaar-Oost, nabij op- en afritten van autosnelweg A1. Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en in de directe omgeving.

INDELING
Toegang via loopdeur en elektrisch bedienbare overheaddeur (4 x 4,2 meter). In de bedrijfsruimte bevindt zich een inpandig kantoor. Tevens is er een toiletgroep met wasruimte aanwezig.

VLOEROPPERVLAKTE
De totale vloeroppervlakte bedraagt 460 m². (waarvan 25 m² kantoor/entree).

VOORZIENINGEN
De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van ca. 4,5 meter. Verlichting middels ledverlichting. Verwarming via cv-gestookte heater. In het kantoor is systeemplafond aanwezig. Pantry met o.a. spoelbak en koelkast.

BESTEMMING
Bestemd voor bedrijven in de categorie 3.1 tot en met categorie 4.2.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›45 per m² / jaar
Bedrijfsoppervlakte: 435 m2Kantooroppervlakte: 25 m2Totaal oppervlakte: 460 m2Bouwjaar: 1986


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 11 Foto's