Terug naar overzicht
Terug naar overzicht Hanzeweg 11 kantoorruimte in BARNEVELD
OMSCHRIJVING: ZELFSTANDIG KANTOORGEBOUW met 520 m² kantoorruimte aan doorgaande weg gelegen. Het pand is goed bereikbaar gelegen op industrieterrein "De Harselaar" nabij de op- en afritten van de A1 en de A30. Goede parkeergelegenheid op eigen terrein.

LIGGING: Op industrieterrein "De Harselaar" gelegen. Nabij op- en afritten van autosnelweg A1 en A30.

INDELING: Begane grond met entree, ontvangst-/receptieruimte en trapopgang naar de 1e verdieping, 3 kantoorruimten, toiletgroep, kantine, pantry met keukenblok en spoelbak.

1e verdieping met overloop, toiletgroep, 6 kantoorruimten, toiletgroep en pantry met keukenblok en spoelbak.

VLOEROPPERVLAKTE: Kantoorruimten op de begane grond is 195 m². Kantoorruimten op de 1e verdieping is 325 m².

VOORZIENINGEN: Kantoorruimten zijn voorzien van systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, airconditioning, centrale verwarming, brand- en alarminstallatie, screens en 10 eigen parkeerplaatsen direct voor het pand.

HUURPERIODE: In overleg.

HUURBETALING: Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES: Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM.

AANVAARDING: In overleg.
+ Lees meer ›45 per m² / jaar
Kantooroppervlakte: 520 m2Totaal oppervlakte: 520 m2


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 9 Foto's