verhuurd
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht verhuurd Harskamperweg 60 bedrijfsruimte in KOOTWIJKERBROEK
Bent u op zoek naar een praktische OPSLAGRUIMTE? Wij bieden u deze opslagruimte aan van ca. 525 m² met een royaal voorterrein van ca. 300 m². De opslagruimte is voorzien van een royale overheaddeur.

LIGGING
De opslagruimte is aan de N310 met een directe aansluiting op de snelweg A1 (op-/afrit 17) en heeft dus goede ontsluitingsmogelijkheden.

VLOEROPPERVLAKTE
Ca. 525 m². Het voorterrein heeft een oppervlakte van ca. 300 m². Het huren van extra buitenterrein is bespreekbaar.

VOORZIENINGEN
De bedrijfsruimte is voorzien van krachtstroom, verlichting en is nagenoeg geheel geïsoleerd. Het is mogelijk om een kraanbaan te realiseren. De vrije hoogte bedraagt van 6,5 tot 9 meter. De ruimte is voorzien van toilet en wastafel met boiler. Daarnaast is er een mobiele kantoorruimte/ kantine. In overleg kan deze ook verwijderd worden. Het voorterrein is bestraat en is voorzien van een toegangspoort.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

AANVAARDING
In overleg.
+ Lees meer ›35 per m² / jaar
Bedrijfsoppervlakte: 525 m2Totaal oppervlakte: 525 m2Bouwjaar: 2002


Wilt u meer informatie over dit bedrijfsobject?

Neem gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag!


1 / 5 Foto's